Katso kuvat!

Selviytyjät Suomi: kuvauspaikkoja rakensi 50 kirvesmiestä Jari Sillanpään naapurissa – kuvat!

Uutiset | 08.08.2020 12:27

Nelonen kertoi heinäkuun lopulla, että huippusuosittu Selviytyjät Suomi kuvataankin poikkeuksellisesti Pohjolassa. Aiempina vuosina sarja on tehty Filippiineillä, mutta nyt kohteena on Ruotsin Haaparannan edustalla sijaitsevat saaret.

Lue myös: Selviytyjät Suomi kuvataan Ruotsissa - Jari Sillanpään naapurissa!

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan ruotsalaisten versio Selviytyjistä eli Expedition Robinson kuvataan samassa kohteessa.

Lue myös: Suomalainen Strömsö-kokki voitti Ruotsin Selviytyjät: Michael Björklundin etuhampaat irtosivat kesken kisan - katso video!

Suomen ja Ruotsin tuotantoryhmät tekevät yhteistyötä ja yöpyvät samassa Cape East -kylpylähotellissa, jonka kaikki 156 huonetta on varattu tiimien käyttöön.

Selviytyjät

Selviytyjien kuvauspaikat ovat suomalaisten suosiman nuuskakunnan välittömässä läheisyydessä. Kuvauspaikkoja on ollut rakentamassa 50 kirvesmiestä.

Selviytyjät

Yhdessä naapurisaarista Seittenkaaressa on pitänyt majaa myös muuan kohuartisti. Ex-tangokuningas Jari Sillanpää nimittäin omisti useita vuosia omakotitalon saaresta. 

Selviytyjät

Siltsu pyysi sinisen keittiön takia ”smurffimökiksi” kutsumastaan talosta noin 91 000:ta euroa, mutta Seiskan tietojen mukaan myi sen lopulta 70 000 eurolla.

jari sillanpää

Vaikka Siltsu luopui kesäpaikastaan, hän omistaa edelleen Seittenkaaressa televisiossakin esitellyn kartanomaisen kiinteistön, jossa asuu hänen isänsä.

Selviytyjät

Tämän kauden kilpailijoina nähdään hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "HerbalistiKarikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Lue myös: Oho, tässä on Mikko Leppilammen veikkaus Selviytyjät Suomi -voittajaksi!

Juuso Mäkilähde nähdään tuttuun tapaan ohjelman juontajana. 

Selviytyjät Pohjola nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna 2021.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Lehtikuva, Nelonen, Cape East ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!