Uutiset

Oho, tässä on Mikko Leppilammen veikkaus Selviytyjät Suomi -voittajaksi!

29.07.2020 20:01

Selviytyjät Suomi -ohjelman 4. tuotantokauden kuvaukset alkoivat tänään 29. heinäkuuta. Pohjoiseen suunnannut 16 henkilön julkkislauma lähettikin viimeisimmät tervehdyksensä ennen kuukauden taukoa sosiaalisesta mediasta.

Omilla some-kanavillaan hihkuneet tunnetut henkilöt odottivat innolla tulevaa, joka poikkeaa aiemmin nähdystä formaatista. Uuden kauden nimi onkin sopivasti Selviytyjät Pohjola. 

Oman tervehdyksensä oli julkaissut myös Viidakon tähtöset -tv-kilpailun vuonna 2013 voittanut malli Sabina Särkkä.

- Tällä kertaa yritetään selviytyä viidakon sijaan Pohjolassa. Hieman jännittää, mutta muuten superrrhyvä fiilis! Nähdään taas kuukauden päästä! Sabina hihkui Instagramin kuvatekstissään.

Videolla Sabina pyytelee seuraajiaan toivottamaan heille hyviä säitä ja fiilistä.

Videotervehdykseen kävikin välittömästi kommentoimassa myös näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi.

- Sä niiin voitat ton!! Mikko ennakoi voima-emojien kera.

Lue myös: Suomalainen Strömsö-kokki voitti Ruotsin Selviytyjät: Michael Björklundin etuhampaat irtosivat kesken kisan - katso video!

Sabina Särkkä

"Teltasta tai makuualustasta voi vain haaveilla!"

Nelonen kertoo uutuuskauden muutoksista tiedotteessaan:

- Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla.

- Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Selviytyjät

Tämän kauden kilpailijoina nähdään hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "HerbalistiKarikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Juuso Mäkilähde nähdään tuttuun tapaan ohjelman juontajana. 

Selviytyjät Pohjola nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna 2021.

Lue myös: Aiturikaunotar Annimari Korte pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomeen ja Farmiin - casting-tiimit tekivät kosiskeluissaan kuitenkin yhden kardinaalimokan: "Onneksi manageri vastaa näihin!"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!