Selviytyjät Suomi kuvataan Ruotsissa - Jari Sillanpään naapurissa!

Uutiset | 06.08.2020 08:07

Nelonen kertoi heinäkuun lopulla, että huippusuosittu Selviytyjät Suomi kuvataankin poikkeuksellisesti Pohjolassa. Aiempina vuosina sarja on tehty Filippiineillä, mutta nyt kohteena on Ruotsin Haaparannan edustalla sijaitsevat saaret.

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan ruotsalaisten versio Selviytyjistä eli Expedition Robinson kuvataan samassa kohteessa.

Lue myös: Sokkikäänne! Selviytyjät Suomen uusi kausi kuvataan Suomessa - tässä ovat uudet kilpailijat!

Suomen ja Ruotsin tuotantoryhmät tekevät yhteistyötä ja yöpyvät samassa hotellissa, jonka kaikki 156 huonetta on varattu tiimien käyttöön.

Selviytyjien kuvauspaikat ovat suomalaisten suosiman nuuskakunnan välittömässä läheisyydessä.

Lue myös: Aiturikaunotar Annimari Korte pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomeen ja Farmiin - casting-tiimit tekivät kosiskeluissaan kuitenkin yhden kardinaalimokan: "Onneksi manageri vastaa näihin!"

Selviytyjät

Yhdessä naapurisaarista Seittenkaaressa on pitänyt majaa myös muuan kohuartisti. Ex-tangokuningas Jari Sillanpää nimittäin omisti useita vuosia omakotitalon saaresta. 

Siltsu pyysi sinisen keittiön takia ”smurffimökiksi” kutsumastaan talosta noin 91 000:ta euroa, mutta Seiskan tietojen mukaan myi sen lopulta 70 000 eurolla.
Vaikka Siltsu luopui kesäpaikastaan, hän omistaa edelleen Seittenkaaressa televisiossakin esitellyn kartanomaisen kiinteistön, jossa asuu hänen isänsä.

Lue myös: Oho, tässä on Mikko Leppilammen veikkaus Selviytyjät Suomi -voittajaksi!

Lue lisää tuoreesta Seiskasta!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!