fbq
Telkkari
29.07.2020 11:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Selviytyjät pohjola
Sokkikäänne! Selviytyjät Suomen uusi kausi kuvataan Suomessa - tässä ovat uudet kilpailijat!
Telkkari
29.07.2020 11:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Selviytyjät Suomi -ohjelman 4. tuotantokauden kuvaukset alkoivat tänään 29. heinäkuuta. Uusi kausi kuvataan poikkeuksellisesti pohjolassa, ja uuden kauden nimi onkin sopivasti "Selviytyjät Pohjola". 

Tämän kauden kilpailijoina nähdään hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Juuso Mäkilähde nähdään tuttuun tapaan ohjelman juontajana. 

Nelonen kertoo uutuuskauden muutoksista tiedotteessa. 

- Kuusitoista rohkeaa julkkista lähtivät tänään 29. heinäkuuta kohti pohjoista, ja ovat valmiita kohtaamaan elämänsä seikkailun. Kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan edellisiltä vuosilta. Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta.

- Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla. Annetut työkalut ja ruokatarpeet ovat samankaltaiset kuin aikaisempina vuosina, mutta luonnosta löytyvät antimet poikkeavat Filippiinien runsaasta tarjonnasta. Tällä kertaa ravintoon saadaan täydennystä metsän marjoista ja sienistä sekä ympäriltä löytyvistä kalavesistä.

Selviytyjät Pohjola nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »