fbqAiturikaunotar Annimari Korte pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomeen ja Farmiin - casting-tiimit tekivät kosiskeluissaan kuitenkin yhden kardinaalimokan: "Onneksi manageri vastaa näihin!" | Seiska
Annimari Korte

Aiturikaunotar Annimari Korte pyydettiin mukaan Selviytyjät Suomeen ja Farmiin - casting-tiimit tekivät kosiskeluissaan kuitenkin yhden kardinaalimokan: "Onneksi manageri vastaa näihin!"

Telkkari | 08.06.2020 15:05

100 metrin aitajuoksun Suomen ennätyksen haltija Annimari Korte paljastaa Twitterissä, että häntä on ahkerasti kosiskeltu mukaan erilaisiin tosi-tv-ohjelmiin.

Aiturikaunotar kertoi, että Nelosella esitettävien Selviytyjät Suomen ja Farmi Suomen casting-tiimit ovat lähestyneet häntä viimeisen viikon aikana. Kosiskeluyrityksiä ei kuitenkaan voi pitää aivan täysin loppuun asti mietittyinä, sillä kuvausten ajankohta ei ole Kortteen kannalta ideaalein mahdollinen.

Lue myös: Muistatko vielä? Olympiavoittajan ahdistelema Annimari Korte seurusteli Mikael Forssellin kanssa - Henna Kalinainen rikkoi suhteen! Mikä muodonmuutos - katso!

Annimari paljasti kosiskeluyritysten yksityiskohtia Twitterissä seuraavasti:

- Mulle on tullut viikon aikana pyynnöt osallistua Farmi Suomi ja Selviytyjät ohjelmiin.. kuvaukset elokuussa. Mikä mahtava idea jättää kilpailukausi väliin ja osallistua näihin! Onneksi manageri vastaa noihin sähköposteihin... Korte naureskelee twiiitissään.

Elokuussa Annimarilla on toden totta mielessään tärkeämpiäkin asioita, sillä kilpailukausi käy silloin vielä kuumimmillaan. Käynnissä oleva kausi on aiturille tärkeää valmistautumista ensi kesää varten, jolloin kisataan Tokion olympialaisissa, jotka siirtyivät ensi vuoteen koronapandemian takia.

Lue myös: Aitajuoksija Annimari Korte treenaa rannalla seksiä tihkuvissa stringibikineissä - jestas, mikä muodonmuutos! Katso video!

Annimari juoksi viime kesänä 100 metrin aitajuoksun SE-ajan 12,72. Sunnuntaina hän käynnisti kautensa Lahdessa, missä hän juoksi maailmantilaston kärkiajan 12,84.

Ex-ministeri Suurimpaan pudottajaan?

Annimarin twiitti herätti hänen Twitter-seuraajissaan huvittuneisuutta. Esimerkiksi entinen kansanaedustaja ja ministeri Jari Lindström kertoi Twitterissä niin ikään saaneensa pyynnön osallistua tosi-tv-ohjelmaan.

Lindströmille osoitettu kosiskelu ei kuitenkaan liittynyt Selviytyjiin tai Farmiin.

- Ei sentään Suurin pudottaja, kuten minulle tuli... Lindström kirjoitti.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!