Katso videot!

Seksinukke Amanda Ahola ja poikaystävä Aleksi nimeävät toistensa suurimmat paheet: ”Vessa-asia ärsyttää Amandassa yli kaiken!”

28.01.2018 14:06

Jyväskylässä asuva porilaiskaunotar Amanda Ahola herätti hämmästystä viime vuoden lopulla, kun hän kertoi Seiskan haastattelussa avoimesti kauneusleikkauksista, joilla hän muokkaa itsestään seksinuken näköistä.

Lue lisää: K18: Tältä näyttää ihmisbarbie ilman vaatteita – kuvat! Seksinukeksi haluava Amanda Ahola, 21, poseeraa yläosattomissa todella rohkeasti!

Lue lisää: Amerikkalainen sugar daddy maksoi ihmisbarbie Amanda Aholalle, 21, huippukalliin silikonileikkauksen – tällainen suhde heillä on: Poikaystävä kyllä ihmetteli aluksi!

Nyt hän esittelee Seiskalle poikaystävänsä Aleksi Nurmen. Avoliitossa elävä pariskunta avautuu Seiskan yhteishaastattelussa paheistaan ja kertovat, mitkä asiat toisessa ärsyttävät.

Amanda ja Aleksi.

Lue lisää: Tässä on seksinukke Amanda Aholan poikaystävä Aleksi, 22: ”Viihdymme kahdestaan” – kuva!

Lue lisää: Seksinukeksi haluavaa Amanda Aholaa tuijotetaan ja osoitellaan Jyväskylässä – poikaystävä Aleksi: ”Voin kuvitella, että jotkut paheksuvat!”

Amandan paheet:

– Minua ärsyttää yli kaiken, että Amanda ei vie uutta rullaa tilalle, kun on käyttänyt vessapaperin loppuun, Aleksi nauraa.

Lue myös: 65K-kupin rinnat 17 000 euroa, nenä 5 000 euroa… Näin paljon Amanda Aholan, 21, seksinukkemainen vartalo on yhteensä maksanut: ”En tule koskaan valmiiksi”

Aleksin paheet:

– Tietokoneella pelaaminen. En oikein tykkää, jos hän pelaa koko päivän, Amanda hymähtää.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!