Katso videot!

Seksinukeksi haluavaa Amanda Aholaa tuijotetaan ja osoitellaan Jyväskylässä – poikaystävä Aleksi: ”Voin kuvitella, että jotkut paheksuvat!”

27.01.2018 10:44

Katseet kääntyilevät Jyväskylän keskustan ihmisvilinässä. Väkeä on liikkeellä paljon, mutta silti yksi blondi erottuu joukosta. Eräs vastaan kävelevä nainen jopa kääntyy tavaratalon rullaportaissa kannoillaan katsomaan, että näkiköhän hän oikein.

Lue lisää: Tässä on seksinukke Amanda Aholan poikaystävä Aleksi, 22: ”Viihdymme kahdestaan” – kuva!

Kyllä näki. Kyseessä on kauneusleikkauksilla itsestään jonkinlaista seksinuken ja barbin yhdistelmää muokkaava Amanda Ahola.

– Kyllä sen tuijotuksen huomaa väkisinkin. Varsinkin, kun ihmiset alkavat supattaa ja joskus jopa osoittaa sormella, Amanda hymähtää.

Amanda ja Aleksi Jyväskylässä.

– Voin kuvitella, että jotkut jopa paheksuvat Amandaa. Minä kuitenkin tiedän, millainen hän oikeasti on, poikaystävä Aleksi Nurmi sanoo.

Amanda tuli tutuksi viime vuoden lopulla, kun hän poseerasi Seiskassa rohkeissa kuvissa ja kertoi avoimesti kalliista kauneusleikkauksista, joilla hän muokkaa itsestään seksinuken näköistä.

Lue lisää: K18: Tältä näyttää ihmisbarbie ilman vaatteita – kuvat! Seksinukeksi haluava Amanda Ahola, 21, poseeraa yläosattomissa todella rohkeasti!

Lue lisää: 65K-kupin rinnat 17 000 euroa, nenä 5 000 euroa… Näin paljon Amanda Aholan, 21, seksinukkemainen vartalo on yhteensä maksanut: ”En tule koskaan valmiiksi”

Lue lisää Amandan ja Aleksin parisuhteesta torstaina ilmestyneestä tuoreesta Seiskasta!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!