Hyppää pääsisältöön
Satu Andersson menetti paljon läheisiään.

Satu Andersson menetti viidessä kuukaudessa isänsä, äitinsä ja miehensä – lähettää kylmäävät terveiset rakkaansa surmaajalle!

Yksi Suomen tunnetuimmista ammattirikollisista, 61-vuotias elinkautisvanki Raimo Andersson surmattiin noin kaksi viikkoa sitten omakotitalossaan. Hän oli kuollessaan vankilomalla vuonna 2003 Suomea kohauttaneesta Volkan Ünsalin palkkamurhasta.

Lue myös: Raa’asti tapetun palkkamurhaaja Raimo Anderssonin leski avautuu miehensä hyytävästä kuolemasta – Seiska paikalla surmatalossa: ”Koti kuin teurastuksen jäljiltä!”

Raimon leski Satu Andersson on kokenut elämässään viime kuukausina paljon surua. Ennen Raimon surmaa hän on joutunut hautaamaan isänsä ja äitinsä lyhyen ajan sisään.

– Kun olimme äitini hautajaisissa maaliskuussa, sanoin Ramille, että ei kahta ilman kolmatta. Rami vastasi, että hän lähtee seuraavaksi. Ajattelin, että hän tarkoitti sillä ikäänsä.

Lue myös: Surmatun palkkamurhaajan Raimo Anderssonin Satu-leski tunnustaa: ”Olin itsekin ammattirikollinen!”

Satu on nähnyt elämänsä aikana paljon väkivaltaa. Aiemmat kokemukset eivät kuitenkaan auta surun keskellä.

– Ei se kyllä turruta. Olen kuitenkin itkenyt viiden kuukauden aikana niin paljon, ettei kyyneliä enää tule. Ei se tunteita silti mihinkään vie. Varmaankin vasta hautajaisissa tajuan, että tämä on totta.

Lue myös: Tältä näyttää palkkamurhaaja Raimo Anderssonin surmatalossa, Seiska vieraili henkirikospaikalla – kuvat! ”Vävypoika löysi ruumiin”

Kylmäävät terveiset

Miehensä surman jälkeen Satu on pitänyt itsensä kiireisenä. Hän remontoi asuntoaan, hoitaa yrityksensä asioita ja suunnittelee Raimon hautajaisia.

– Olen hoitanut asioita robottimaisesti. Minun on pakko pysyä liikkeellä, koska jos jään paikalleni, masennun. Seuraavaksi aion mennä katsomaan Ramia oikeuslääketieteelliseen.

Lue myös: Surmatun palkkamurhaajan leski ihmettelee veriteon syitä: ”Se on ihan järjetöntä!”

Satu vakavoituu, kun kysyy, mitä hän ajattelee surmaajasta ja entisestä ystävästään Veli Matti Huohvanaisesta.

– En halua tuollaista ihmistä elämääni. Kuka tarvitsee vihamiehiä, kun on tuollaisia ystäviä?


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Pasi Murto

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!