Raimo Anderssonin Satu-vaimo oli ammattirikollinen.

Surmatun palkkamurhaajan Raimo Anderssonin Satu-leski tunnustaa: ”Olin itsekin ammattirikollinen!”

29.04.2018 19:12

Kaksi viikkoa sitten kotiinsa surmatun elinkautisvanki Raimo Anderssonin leski Satu Andersson päästi Seiskan vierailemaan rikospaikalle.

Lue myös: Raa’asti tapetun palkkamurhaaja Raimo Anderssonin leski avautuu miehensä hyytävästä kuolemasta – Seiska paikalla surmatalossa: ”Koti kuin teurastuksen jäljiltä!”

Satu Andersson ei ole aivan tavanomainen henkirikoksen uhrin omainen. Hän on ollut nimittäin itsekin elämästään vuosia vankilassa.

Sadun on myös kerrottu kuuluneen miehensä tavoin rikollisjärjestö M.O.R.E.:een (Me Olemme Rikollisten Eliittiä), joka edelsi United Brotherhoodin perustamista. Sadulla oli aikanaan kädessään myös rikollisjärjestön jäsentatuointi, mutta hän on otattanut sen päälle peitekuvan.

Sadulla on myös omaa taustaa ammattirikollisena. Hänen kädessään oli aiemmin rikollisjärjestö M.O.R.E:n tatuointi. – Olen peittänyt sen pirunkuvalla.
Sadulla on myös omaa taustaa ammattirikollisena. Hänen kädessään oli aiemmin rikollisjärjestö M.O.R.E:n tatuointi. – Olen peittänyt sen pirunkuvalla.

Lue myös: Tallensivatko valvontakamerat rikollispomo Raimo Anderssonin surman – Satu-vaimo: ”Rami ei pelännyt mitään!”

– Jos katsotaan asiaa rehellisesti, olen ollut itsekin ammattirikollinen lähes koko elämäni. En ole ollut vankilassa sitten vuoden 2003. Sitä ennen olin koko ajan jostakin kiinni, yhteensä ehkä 15 vuotta.

– Hain rikollisuudesta jännitystä elämääni. Nykyään olen hakenut sitä muualta. Olen hypännyt laskuvarjolla ja käynyt sukeltamassa kaikki mahdolliset kortit. Minulla on ollut niin paljon tekemistä autokorjaamollani ja asunnollani, touhukas yrittäjä kertoo.

Epäiltynä palkkamurhasta

Myös Satu oli aikanaan epäiltynä avunannosta Ünsalin palkkamurhaan, mutta häntä vastaan ei koskaan nostettu syytteitä.

Lue myös: Rikollispomo Raimo Andersson tapettiin raa’asti kotiinsa - tappaja soitti Satu-leskelle kymmeniä kertoja ennen verityötä: ”Perheystävä tappoi mieheni!”

– Tutkinnan avaaminen uudestaan ei ole vaikuttanut elämääni millään tavalla. Kukaan ei ole tullut kysymään minulta yhtään mitään. Olin aikanaan puoli vuotta kiinni Pasilan poliisivankilassa. Sain vankeusajasta 22 000 euroa koppikorvauksia.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!