Uutiset

Surmatun palkkamurhaajan leski ihmettelee veriteon syitä: ”Se on ihan järjetöntä!”

30.04.2018 14:31

Elinkautisvanki Raimo Andersson surmattiin noin kaksi viikkoa sitten omakotitalossaan. Hän oli kuollessaan vankilomalla vuonna 2003 Suomea kohauttaneesta Volkan Ünsalin palkkamurhasta.

Raimon taposta epäillään toista tunnettua rikollista, kolmoismurhaaja Veli Matti Huohvanaista, 48. Hän oli vapautunut vankilasta vuonna 2015.

Lue myös: Raa’asti tapetun palkkamurhaaja Raimo Anderssonin leski avautuu miehensä hyytävästä kuolemasta – Seiska paikalla surmatalossa: ”Koti kuin teurastuksen jäljiltä!”

Raimon leski Satu Andersson päästi Seiskan vierailemaan surmapaikkaan.

Satu ei tiedä, miksi hänen miehensä tapettiin.

– Se on ihan järjetöntä, koska kenelläkään ei ollut mitään syytä tappaa Ramia. Huohvanainen oli läheinen perheystävämme.

Tämä on viimeisiä yhteiskuvia Sadusta ja hänen miehestään. Kuva on otettu Sadun isän hautajaisissa marraskuussa.
Tämä on viimeisiä yhteiskuvia Sadusta ja hänen miehestään. Kuva on otettu Sadun isän hautajaisissa marraskuussa.

Lue myös: Tallensivatko valvontakamerat rikollispomo Raimo Anderssonin surman – Satu-vaimo: ”Rami ei pelännyt mitään!”

Raimon henkirikoksen jälkeen alkoi valtava spekulointi surman syistä. Tekoa on pidetty esimerkiksi alamaailman kostona. Esiin on nostettu myös vuonna 2003 tapahtunut Volkan Ünsalin palkkamurha, josta Raimo suoritti tuomiotaan. On väitetty, että hän olisi ollut keskusrikospoliisin (KRP) tietolähde.

Lue myös: Rikollispomo Raimo Andersson tapettiin raa’asti kotiinsa - tappaja soitti Satu-leskelle kymmeniä kertoja ennen verityötä: ”Perheystävä tappoi mieheni!”

– En tiedä, mitä mediassa puhutaan näistä KRP-jutuista. Tiedän, että toinen murhasta tuomittu, Jani Leinonen, oli avautunut teosta jollakin tapaa, ja Rami on ehkä myöntänyt jotain kuulusteluissa. Hän ei ollut kuitenkaan mikään poliisin tietolähde, Satu kiistää.

Lue myös: Surmatun palkkamurhaajan Raimo Anderssonin Satu-leski tunnustaa: ”Olin itsekin ammattirikollinen!”

Toinen sitkeä huhu on, että Raimo olisi kuulunut pelättyyn United Brotherhood -rikollisjärjestöön.

– Rami ei kuulunut enää mihinkään jengiin. Hän ei ikinä lähtenyt mukaan United Brotherhoodiin. Rami ei olisi ikinä laittanut liivejä päälleen. Päinvastoin, hän oli suunnitellut jäävänsä eläkkeelle tuomionsa jälkeen.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!