fbq
Uutiset
16.12.2017 10:34
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Kari Pekonen
Tony Grönbergin uhri avautuu.
Sarjahuijari Tony Grönbergin uhriksi joutuneen Heidin, 32, karu tilitys: Menetin Tonyn takia 25 000 euroa ja luottotietoni!
Uutiset
16.12.2017 10:34
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Kari Pekonen

Heidi Kaajakari, 32, on yksi sarjahuijari Tony Grönbergin, 34, lukuisista uhreista. Hän menetti Tonyn takia noin 25 000 euroa ja luottotietonsa. Hän on tuntenut Tonyn ala-asteelta asti.

Lue myös: Sarjahuijari Tony Grönberg, 34, petkutti naisia yksinkertaisella tavalla – sama huijausmalli toistuu!

Koulun jälkeen kaksikko ei juuri kohdannut, kunnes vuonna 2013 he tapasivat baarissa ja vaihtoivat numeroita. Heidi oli juuri eronnut kymmenvuotisesta suhteesta ja jäänyt kahden lapsen yksinhuoltajaksi. Hän oli helppo kohde.

Lue myös: Näin karusti sarjahuijari Tony Grönbergin petos paljastui 35-vuotiaalle Lauralle: ”Lamaannuin täysin – menetin mielenterveyteni!”

– Parin päivän jälkeen hän lähetti viestiä, eikä mennyt kauan, kun hän pyysi ensimmäisen lainan. Vähän mietitytti, mutta tunsin hänen perheensä ja tiesin Tonyn perheen surusta, joten suostuin.

Parille kehittyi parisuhde tai ainakin Tony antoi Heidin niin ymmärtää, vaikka kielsi sen myöhemmin oikeudessa.

Lue myös: Sarjahuijari Tony Grönbergin uhri avautuu huijarin tarinoista: Hänelle oli kuulemma luvattu paikka Nelosen jääkiekkotiimissä!

Samalla Tony pyysi jatkuvasti lisää lainaa eri syihin vedoten. Heidiä alkoi epäilyttää, koska Tony ei ehtinyt juuri nähdä häntä. Viiden kuukauden aikana hän lainasi noin 25 000 euroa. Heidi joutui ottamaan pikavippejä ja menetti lopulta luottotietonsakin.

Tony Grönberg on oikeudessa saanut eri ihmisille tekemistään petoksista useita tuomioita ja pisin hänen saamansa tuomio on kahden vuoden ja kolmen kuukauden mittainen.

Lue lisää Heidin kokemuksista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »