fbqNäin karusti sarjahuijari Tony Grönbergin petos paljastui 35-vuotiaalle Lauralle: ”Lamaannuin täysin – menetin mielenterveyteni!” | Seiska
Uutiset
06.11.2017 08:36
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Tony Grönbergin uhri menetti mielenterveytensä.
Näin karusti sarjahuijari Tony Grönbergin petos paljastui 35-vuotiaalle Lauralle: ”Lamaannuin täysin – menetin mielenterveyteni!”
Uutiset
06.11.2017 08:36
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi aikaisemmin, kuinka 35-vuotias Laura joutui sarjahuijari Tony Grönbergin uhriksi. Laura oli antanut väärän sukunimen kertoneelle miehelle suuria rahasummia.

Lue lisää: Laura, 35, on yksi Suomen pahimman sarjahuijarin uhreista - näin Tony Grönberg, 34, vedätti ja manipuloi uhriaan: Tony osasi sanoa juuri oikeat sanat!

Laura antoi Grönbergille lukuisia mahdollisuuksia velan maksamiseen. Lopulta hän törmäsi Facebookissa miehen oikeaan sukunimeen ja löysi useita keskusteluja hänen petoksistaan.

– Kun asia paljastui, romahdin täysin. Ennen Tonyn tapaamista olin ollut hyvässä toipumisvaiheessa masennuksesta. Hänen jälkeensä masennus palasi. Lamaannuin täysin, enkä pystynyt edes itkemään. Erakoiduin, enkä mennyt ihmistenilmoille. En menettänyt vain rahojani vaan myös mielenterveyteni.

Lue myös: Sarjahuijari Tony Grönbergin uhri avautuu huijarin tarinoista: Hänelle oli kuulemma luvattu paikka Nelosen jääkiekkotiimissä!

– Myöhemmin annoin itselleni armoa. Luin, kuinka montaa ihmistä hän on vuosian varrella huijannut. Se ihminen on aivan jäätävän fiksu. Niin taitava lukemaan ihmisiä ja käyttämään heidän heikkouksia hyväkseen.