Uutiset

Sarjahuijari Tony Grönberg, 34, petkutti naisia yksinkertaisella tavalla – sama huijausmalli toistuu!

08.11.2017 09:39

Seiska kertoi hiljattain sarjahuijari Tony Kristian Grönbergin, 34, vuosia jatkuneesta rikosurasta ja haastatteli hänen uhriaan.

Vantaalainen Harri Hyttinen tuntee Tony Grönbergin yli 10 vuoden takaa. Hän on itsekin joutunut Tonyn uhriksi ja on sen jälkeen toiminut tuki- ja yhteyshenkilönä lukuisille muille uhreille. Niinpä Harri tuntee Tonyn toimintatavan hyvin. Naisia Tony on huijannut useimmiten samalla yksinkertaisella tavalla.

– Ensin hän tutustuu ja herättää uhrissa luottamusta kertomalla koskettavia tarinoita äitinsä kuolemasta ja lapsensa huoltajuuskiistasta.

Sitten jossain välissä hän mainitsee olevansa mukana lisäravinteiden maahantuonnissa. Hän kertoo kaikkien hänen rahojensa olevan kiinni liiketoimissa ja huoltajuuskiistassa. Pian hän jo pyytääkin uhreiltaan lainaa, Harri avaa petostehtailijan toimintatapaa.

Tikkurilan poliisi kertoi Harrille, että legendaarinen Ruben Oskar Auervaara oli harrastelija Tony Grönbergiin verrattuna. Tonyllä on valtava määrä petostuomiota ympäri Suomea.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!