fbqSarjahuijari Tony Grönberg, 34, petkutti naisia yksinkertaisella tavalla – sama huijausmalli toistuu! | Seiska
Tony Grönberg oikeudessa.

Sarjahuijari Tony Grönberg, 34, petkutti naisia yksinkertaisella tavalla – sama huijausmalli toistuu!

Uutiset | 08.11.2017 09:39

Seiska kertoi hiljattain sarjahuijari Tony Kristian Grönbergin, 34, vuosia jatkuneesta rikosurasta ja haastatteli hänen uhriaan.

Lue lisää: Laura, 35, on yksi Suomen pahimman sarjahuijarin uhreista - näin Tony Grönberg, 34, vedätti ja manipuloi uhriaan: Tony osasi sanoa juuri oikeat sanat!

Lue lisää: Näin karusti sarjahuijari Tony Grönbergin petos paljastui 35-vuotiaalle Lauralle: ”Lamaannuin täysin – menetin mielenterveyteni!”

Vantaalainen Harri Hyttinen tuntee Tony Grönbergin yli 10 vuoden takaa. Hän on itsekin joutunut Tonyn uhriksi ja on sen jälkeen toiminut tuki- ja yhteyshenkilönä lukuisille muille uhreille. Niinpä Harri tuntee Tonyn toimintatavan hyvin. Naisia Tony on huijannut useimmiten samalla yksinkertaisella tavalla.

– Ensin hän tutustuu ja herättää uhrissa luottamusta kertomalla koskettavia tarinoita äitinsä kuolemasta ja lapsensa huoltajuuskiistasta.

Lue myös: Tässä on Suomen pahimpiin kuuluva sarjahuijari: putsasi 87-vuotiaan muistisairaan ja kavalsi äitinsä kuolinpesän – kuva!

Sitten jossain välissä hän mainitsee olevansa mukana lisäravinteiden maahantuonnissa. Hän kertoo kaikkien hänen rahojensa olevan kiinni liiketoimissa ja huoltajuuskiistassa. Pian hän jo pyytääkin uhreiltaan lainaa, Harri avaa petostehtailijan toimintatapaa.

Tikkurilan poliisi kertoi Harrille, että legendaarinen Ruben Oskar Auervaara oli harrastelija Tony Grönbergiin verrattuna. Tonyllä on valtava määrä petostuomiota ympäri Suomea.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!