Sara Sieppi.

Sara Sieppi korjaa yleisen harhaluulon työstään somevaikuttajana: ”Hassua, miten monet unohtavat sen!”

03.09.2019 17:02

Suomen seuratuimpiin julkkiskaunottariin lukeutuva Sara Sieppi nauttii merkittävästä some-suosiosta. Torniolaislähtöisellä entisellä Miss Suomella on pelkästään Instagramissa lähemmäs 170 000 seuraajaa. Se on enemmän, kuin vaikkapa mitä Jyväskylässä on asukkaita.

Lue myös: Nelinumeroisia summia yhdestä kuvasta! Sara Sieppi tienaa Instagramilla niin hyvin, ettei hänen tarvitse tehdä mitään muuta elääkseen – ”Se on työ, jota teen mielelläni!”

Tätä nykyä Instagram onkin Saralle täysipäiväinen työ. Hän paljastaa Seiskalle tienaavansa kyseisellä sovelluksella sen verran mukavasti, ettei hänen tarvitse enää tehdä muita töitä elääkseen.

– Elätän itseni täysin Installa. Se on työ, jota teen mielelläni, Sara kertoo Seiskalle Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Sara Siepin mitta tuli täyteen - lähettää Seiskan välityksellä tulikivenkatkuiset terveiset some-kiusaajilleen: ”En anna heidän alistaa minua”

Saraa ärsyttää, jos joku luulee hänen tienaavan helppoa rahaa.

– Jengi miettii, että se olisi helppoa työtä – etten käy lainkaan duunissa, vaan postailen vain jotain kuvia. Mutta siihen mahtuu niin paljon kaikenlaista: sisällöntuottoa, kuvaamista, kuvien muokkausta ja sähköpostien lähettelyä, Sara luettelee.

– Kokonaisuus on niin iso, että yhteen kuvaan voi upota useita tunteja. Hassua, miten monet unohtavat sen.

Lue myös: Suomen kaunein auringonpalvoja? Sara Siepin uskomaton vartalo minimaalisissa bikineissä sai somen sekaisin - tunnissa tuhansia tykkäyksiä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!