fbqSuomen kaunein auringonpalvoja? Sara Siepin uskomaton vartalo minimaalisissa bikineissä sai somen sekaisin - tunnissa tuhansia tykkäyksiä! | Seiska
Sara Sieppi.

Suomen kaunein auringonpalvoja? Sara Siepin uskomaton vartalo minimaalisissa bikineissä sai somen sekaisin - tunnissa tuhansia tykkäyksiä!

Hotnow | 29.08.2019 17:35

Suomea hellii parhaillaan miellyttävät kesäkelit. Näin elokuussa ei vielä voine puhua mistään intiaanikesästä, mutta lämpöä piisaa joka tapauksessa.

Esimerkiksi tänään torstaina (29.8.) Helsingissä lämpömittari on asettunut kutakuinkin +22-asteeseen. Ei siis ole ihme eikä mikään, että rannoilla on ollut paikoin ryysistä.

Kuumalle sannalle on suunnannut myös vuoden 2011 Miss Suomi ja somepersoona Sara Sieppi, joka julkaisi äskettäin helteisen - tai oikeammin tulikuuman - otoksen. Kuvassa ex-missi poseeraa polvillaan rantapyyhkeen päällä minimaalisissa, mustissa muotibikineissä.

Kuvatekstin perusteella kyseessä on Saralle vasta kesän toinen rantapäivä. Varmaa on vain se, että missin tyrmäävää vartaloa korostava otos on saanut somen sekaisin. Se keräsi jo ensimmäisen tunnin aikana osakseen tuhansia tykkäyksiä ja ylistäviä kommentteja.

Saran tulikuuma kuvapari on saanut hänen Insta-seuraajansa osin sanattomaksi. Moni ei ole nimittäin kyennyt kommentoimaan mitään muuta kuin erilaisia emojia: liekkejä, sydämiä ja rakastuneita lärvejä on suorastaan tykitetty kuvan kommentointikenttään.

Tykkäyksiä satelee todennäköisesti pitkälle iltaan, sillä Saralla on Instassa yli 160 000 seuraajaa. Monien heidän harmiksi torniolaista lienee turha pyydellä treffeille, sillä Seiskan tietojen mukaan Sara tapailee tällä hetkellä mysteeristä, pitkätukkaista hupparimiestä.

Lue myös: Nyt jysähti! Sara Sieppi treffailee komeaa, pitkätukkaista hupparimiestä – kuvat Seiskassa!

Sarasta ja pitkätukkaisesta komistuksesta on tehty Helsingin lisäksi havaintoja myös Tampereella, jossa kaksikko bongattiin hiljattain Blockfesteillä. Pian koko kansa saa seurata Saran edesottamuksia Nelosella, kun Selviytyjät Suomen 3. tuotantokausi pamahtaa syyskuussa ruutuun.

Lue myös: Oho, Sara Sieppi ja pitkätukkainen mysteerimies hellästi yhdessä myös Tampereella: Sara otti kiinni treffikumppanistaan – kuva!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!