fbq
Uutiset
02.09.2019 07:38
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Sara Sieppi.
Sara Siepin mitta tuli täyteen - lähettää Seiskan välityksellä tulikivenkatkuiset terveiset somekiusaajilleen: ”En anna heidän alistaa minua”
Uutiset
02.09.2019 07:38
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Entinen Miss Suomi ja nykyinen somepersoona Sara Sieppi, 28, paljasti hiljattain Seiskalle hätkähdyttävän tarinan menneisyydestään. Jo vuosia suursuosiosta somessa nauttinut kaunotar sai joitakin vuosia sitten kannoilleen ikävän piinaajan, joka meni tekemisissään liian pitkälle.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Sara puhui tapauksesta julkisuudessa.

Lue myös: Kylmäävä tositarina julki! Sara Sieppi kertoo ensi kertaa kauhunhetkistään: Vainoaja ilmestyi kotiovelle ja lähetteli piinaavia kirjeitä – ”Se oli hullua ja pelottavaa”

Vainoaja ilmestyi Saran kotiovelle ja seurasi muutenkin pelottavan tarkasti kaunottaren puuhia. Stalkkaaminen kävi ilmi muun muassa oudoista postilähetyksistä, joita Sara vainoajaltaan sai.

– Oli erinäisiä kirjeitä ja ihmeellisiä lahjoja. Huomasin niistä lähetyksistä, että hän seurasi tosi tarkkaan tekemisiäni. Olihan se creepyä, Sara huokaisi Seiskalle Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa.

– Onneksi tämä kyseinen tyyppi ei ole enää häirinnyt.

Lue myös: Suomen kaunein auringonpalvoja? Sara Siepin uskomaton vartalo minimaalisissa bikineissä sai somen sekaisin - tunnissa tuhansia tykkäyksiä!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sara Sieppi antoi Seiskalle haastattelun Selviytyjät Suomen pressitilaisuudessa.
Sara Sieppi antoi Seiskalle haastattelun Selviytyjät Suomen pressitilaisuudessa.

Pimeän pelko

Tapaus ei jättänyt torniolaiselle sen kummempia arpia. Sara iloitsee saadessaan kävellä rauhassa pitkin pääkaupungin katuja, olan yli ei tarvitse kurkkia.

– Tosin riippuu vähän missä liikun, sillä pelkään pimeää. Saan kyllä olla aika rauhassa.

Lue myös: Nelinumeroisia summia yhdestä kuvasta! Sara Sieppi tienaa Instagramilla niin hyvin, ettei hänen tarvitse tehdä mitään muuta elääkseen – ”Se on työ, jota teen mielelläni!”

Someakaan hän ei ole koskaan edes harkinnut sulkevansa. Ei, vaikka osalla someväestä on käytöstavat pahasti hukassa. Sara puhuu Seiskalle jo suoranaisesta somekiusaamisesta, ja lähettää sitten öykkäreille tymäkät terveiset.

– Kaikkeen turtuu, mitä sieltä tulee vastaan. Mieluummin puhun siitä kiusaamisesta julkisesti ja yritän saada sitä loppumaan kuin antaisin heille sen hyvänolon fiiliksen ja sulkisin omaa someani. Se tuntuisi väärältä. En anna heidän alistaa minua.

LUE KOKO SARAN HAASTATTELU TORSTAINA ILMESTYNEESTÄ SEISKASTA!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »