Vain Seiskassa!

Nelinumeroisia summia yhdestä kuvasta! Sara Sieppi tienaa Instagramilla niin hyvin, ettei hänen tarvitse tehdä mitään muuta elääkseen – ”Se on työ, jota teen mielelläni!”

Uutiset | 01.09.2019 08:16

Yksi syksyn odotetuimmista tv-sarjoista käynnistyy syyskuussa, kun Nelosen Selviytyjät Suomen 3. tuotantokausi pamahtaa ruutuun. Filippiinien saaristossa seikkailee tällä kertaa sekä taviksia että julkkiksia, joihin myös eräs Tornion tyttö lukeutuu.

– Kuvaukset olivat mahtava kokemus. Oli jännä huomata, miten se psykologinen peli imaisi heti mukaansa, Sara Sieppi, 28, kertoo Seiskalle Selviytyjien lehdistötilaisuudessa.

– Siellä viidakossa kiltistäkin ihmisestä tulee jo ensimmäisenä päivänä sellainen, joka alkaa heti juoruta muiden selän takana. Se oli hullua!

Lue myös: Suomen kaunein auringonpalvoja? Sara Siepin uskomaton vartalo minimaalisissa bikineissä sai somen sekaisin - tunnissa tuhansia tykkäyksiä!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sara Sieppi nähdään pian Nelosella Selviytyjät Suomi -realityssä.
Sara Sieppi nähdään pian Nelosella Selviytyjät Suomi -realityssä.

Päätyönä Instagram

Mielipuolisia ovat myös luvut, joista Sara saa nykyään nauttia sosiaalisessa mediassa. Vuoden 2011 Miss Suomella on pelkästään Instagramissa lähes 170 000 seuraajaa. Se on reippaasti enemmän kuin vaikkapa Jyväskylässä on asukkaita.

Monissa Saran Insta-postauksissa mainitaan tiettyjä tuotteita. Se ei ole sattumaa, sillä moisesta maksetaan missille. Aikoinaan meikkitaiteilijaksi kouluttautunut kaunotar elättääkin itsensä nykyään Instagramilla.

– Se on päätyöni enkä tee muita töitä tällä hetkellä, Sara nyökkää.

Lue myös: Sara Sieppi kertoo ensi kertaa kauhunhetkistään: Vainoaja ilmestyi kotiovelle ja lähetteli piinaavia kirjeitä – ”Se oli hullua ja pelottavaa”

Juttu jatkuu Insta-upotuksen jälkeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸shoot w/anssi lauri

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nelinumeroisia summia

Saran seuraajamäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa. Samalla erilaisia yhteistyötarjouksia on alkanut pursuta ovista ja ikkunoista.

– Tosi paljon tulee tarjouksia. Moni firma ei vain ymmärrä sitä, etten ole valmis mainostamaan jotain vain siksi, että saisin sen tuotteen itselleni, hän hymähtää.

– Joudun sitten vastaamaan, että tämä on työtäni eikä se toimi näin. Pikkuhiljaa Suomessakin aletaan ymmärtää, miten tämä homma toimii.

Kyse on siis ennen kaikkea rahasta. Sitä kaunotar voi saada Seiskan tietojen mukaan jopa nelinumeroisia summia, yhdestä ainoasta Instagram-kuvasta. 

– En tiedä, onko mistään summista järkevää puhua... Mutta elätän itseni täysin Installa. Se on työ, jota teen mielelläni.

LUE KOKO SARAN HAASTATTELU TORSTAINA ILMESTYNEESTÄ SEISKASTA!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!