fbq
Uutiset
21.01.2019 13:39
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Sieppi ja Sabina Särkkä lomailevat Balilla.
Sara Sieppi yllätti synttäreitään juhlineen Sabina Särkän: yöpyivät taianomaisissa olosuhteissa – missikaunotarten ällistyttävät lomakuvat!
Uutiset
21.01.2019 13:39
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on jo jonkin aikaa viettänyt lomaa lämpimissä ja aurinkoisissa olosuhteissa. Sen ansiosta Saran seuraajat sosiaalisessa mediassa ovat saaneet nauttia kaunottaren täydellisyyttä hipovista lomakuvista.

Lue myös: Huh, mitä bikinibeibejä! Sara Sieppi otti Rosanna Kuljun reissukaverikseen Roope Salmisen tilalle rakkauslomalle - katso upeat kuvat!

Nyt Instagramista selviää, että vuonna 2012 Miss Suomi -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittunut Sabina Särkkä on liittynyt Saran mukaan Balille viettämään ansaittua lomaa.

Sabina täytti tammikuun alussa 30 vuotta ja kaunottaret juhlistivat Balilla synttäreitä uudelleen todella eksoottisesti.

Kumpikin missikaunottarista on julkaissut kuvia erikoisesta ja uskomattoman taianomaisesta kuplahotellista. Kyseessä on hotelli, jossa huone on läpinäkyvältä kuplalta näyttävä ratkaisu.

Sara Sieppi yllätti mut, ja juhlittiin mun synttäreitä vielä Balilla! Sabina hehkutti kuvansa yhteydessä.

Lue myös: Missikaunotar Sabina Särkkä juhli 30-vuotissyntymäpäiviään rohkea glittermekko yllään - paljastaa kaunottaren muodot: "Näytät kuuuumalta!"

Dinneri auringonlaskussu, yöunet tähtitaivaan alla ja aamujooga rannalla auringon noustessa. Tän kokemuksen tuun kyllä muistaa aina, ihan kreisi!! Sara puolestaan tunnelmoi eksoottista kokemusta omassa kuvajulkaisussaan.

Eksoottisen hotellihuoneen kuvista voisi päätellä, että kuplan sisällä olisi kuuma yöpyä. Asiaa tiedusteltiinkin Saralta hänen Instagram-julkaisun yhteydessä, mutta ex-missin kokemus oli toisenlainen.

Ei ollut läheskään niin kuuma, mitä vois olettaa. Upea kokemus kaikkinensa, Sara vastasi kysyjälle.

Lue myös: Sara Sieppi ja Sabina Särkkä mättivät kaksin käsin roskaruokaa Tukholmassa - kuvat!

Kummankin kaunottaren Instagram-tili on täynnä upeita lomakuvia, joita kelpaa ihastella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinkkejä juomia ja aurinkoa 🌴🍉 #bali

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kohteessa ollaan! 🌴🤩 #bali

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja matka jatkuu!💙 (Blogissa nyt tää hotelli, josta kyselitte hirmuisesti!)

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers, hyvälle viikolle!😍🙌🏼💦💙

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »