Uutiset

Sara Sieppi avautuu nettikiusaamisesta blogissaan: "Maksan nyt jo reilun tonnin vuokraa, kuka tämän kaiken minulle sitten kustantaa?"

23.10.2018 10:48

Ex-missi ja mediapersoona Sara Sieppi avautuu Idealistan blogissaan ajankohtaisesta aiheesta, nettikiusaamisesta. 

Lue myös: OHO, TUORE PERINTÖPRINSESSA EEVI IHALAINEN JA EX-MISSI SARA SIEPPI OVAT KUIN KAKSI MARJAA! POSEERAUSTYYLIKIN SAMA - KATSO ITSE!

Sara on saanut sosiaalisessa mediassa kommentteja muun muassa ulkonäöstään. Eräs seuraaja osasi kertoa, että kaunottaren kasvojen mittasuhteet ovat hassut. 

Saran mukaan suurin osa negatiivisista kommenteista tulee nykypäivänä useammin aikuisilta kuin nuorilta.

Nettikiusaaminen ei ole siis enää pelkästään nuorten ongelma, vaan siitä on tullut mielestäni vielä isompi ongelma aikuisten keskuudessa, jota he eivät itse edes huomaa, Sara kirjoittaa blogissaan. 

Lue myös: SARA SIEPPI TYRMÄSI AVONAISELLA KAULA-AUKOLLA, MICHAELA SÖDERHOLMIN LAAHUS AIHEUTTI NOLOJA TILANTEITA: MUOTIPOLIISI RUOTII MISSIEN JUHLATYYLIN – KUVAT!


Ex-missi on innokas sisustaja, ja hän jakaakin sisustuskuvia aktiivisesti somessa. Vaikka Saran kuvat ovat aiheuttaneet ihastusta hänen seuraajissaan, kaikki eivät ole olleet vaikuttuneita hänen sisustustaidoistaan. 

Eräs Saran seuraajista on ruotinut kaunottaren kotia rankoin sanoin: hänen mukaansa pieneen huoneeseen oli laitettu liikaa tavaraa, tai Saran koti kaipaisi enemmän neliöitä.


Maksan nyt jo reilun tonnin vuokraa, joten tulit siis myös sanomaan, että tarvin neliöitä lisää ja kalliimman kodin? Kuka tämän kaiken minulle sitten kustantaa

Hän myös teki selväksi, kun esittelen julkisesti kotiani, minun pitää varautua julkiseen arvosteluun. Olen myös hänen mielestään lapsellinen ja omaan huonon itsetunnon, kun en kestä kritiikkiä. Tämä kaikki siis tuli sisustusalalla 20 vuotta olleelta henkilöltä, joten olettaisin hänen siis olevan jo aikuinen, Sara kirjoittaa. 

Sara on yksi Suomen seuratuimpia somepersoonia, ja hänen Instagram-tilillään on 134 tuhatta seuraajaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My #hideaway ☘️🌵 (Huomenna blogissa💚)

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Blogipostaus on kerännyt hetkessä monia kymmeniä tsemppausviestejä, mutta kommenttikentästä löytyy muita. Erään kommentoijan mukaan ex-missi ei kestä arvostelua. 

Suo anteeksi mutta kyllä ajatusmaailmassasi on nyt jotain pahasti vinksahtanut, kun koet arvostelun kiusaamisena. Kiusaaminen on aivan eri asia!

Minkä takia esittelet itseäsi ja kotiasi ja blogissasi on osio kommentteja varten, jos et kestä kommentteja. Kannattaisiko osion nimeksi vaihtaa sitten vaikka “kehu ja mielistele Saaraa “? Näinhän näyttää olevan Insta tililläsikin. Poistat sieltä säännöllisesti kaikki vähänkin itseäsi arvostelevat kirjoitukset mutta jätät näkyviin lukemattomia mielestäni aika kuvottaviakin lähinnä kai miesten kirjoituksia, kunhan ne vain on tarpeeksi sydämillä kuorrutettu, kommentoija kirjoittaa. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!