fbq
Uutiset
30.08.2019 09:10
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Sara Sieppi.
Kylmäävä tositarina julki! Sara Sieppi kertoo ensi kertaa kauhunhetkistään: Vainoaja ilmestyi kotiovelle ja lähetteli piinaavia kirjeitä – ”Se oli hullua ja pelottavaa”
Uutiset
30.08.2019 09:10
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Torniolaisesta Sara Siepistä tuli vuonna 2011 poikkeuksellinen Miss Suomi, kun hän vastaanotti valtakunnan kauneimman kruunun kesken missivuoden. Kuten hyvin tiedetään, Sara oli alunperin 1. perintöprinsessa, mutta sai sitten "ylennyksen" Miss Suomeksi, kun Pia Pakarinen (nyk. Lamberg) päätti luopua kruunustaan.

Sen jälkeen alkoi valtaisa julkisuusmylly, jota Sara on osannut taitavasti hyödyntää sosiaalisessa mediassa. Hänellä on tätä nykyä pelkästään Instagramissa lähes 170 000 seuraajaa. Aikoinaan meikkitaiteiijaksi kouluttautunut Sara tienaakin nykyään elantonsa pitkälti somesta. Pian hänet nähdään myös Nelosella Selviytyjät Suomi -realityssä.

Suosiolla on myös varjopuolensa, ja somesta voi seurata päänvaivaa. Sara kertoo Seiskalle joutuvansa päivittäin estämään seuraajia, joilta käytöstavat ovat pahasti hakusessa.

– Eräskin tyyppi on toistuvasti kirjoitellut ikäviä kommentteja. Olen estänyt hänet jo varmaan satoja kertoja, Sara sanoo Seiskalle Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sara Sieppi antoi Seiskalle haastattelun Selviytyjät Suomen pressitilaisuudessa.
Sara Sieppi antoi Seiskalle haastattelun Selviytyjät Suomen pressitilaisuudessa.

 

Vainoaja seurasi tarkkaan

Somessa sikailu ei ole hyväksyttävää, mutta kokonaan toiselle tasolle häirintä eteni, kun vainoaja ilmestyi Saran kotiovelle. Silloin tietty raja oli ylitetty.

– Se oli hullua ja pelottavaa, Sara muistelee Seiskalle.

Kyseisestä tapauksesta on jo vuosia, mutta Sara puhuu siitä vasta nyt ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Muistot eivät ole kovin mielekkäitä.

– Hän lähetteli myös postissa kaikenlaista ja saapui paikalle kaikkiin tapahtumiin, joissa näyttäydyin. Onneksi tämä kyseinen tyyppi ei ole enää häirinnyt.

Mitä hän tarkalleen ottaen oikein lähetteli?

– Oli erinäisiä kirjeitä ja ihmeellisiä lahjoja. Huomasin niistä lähetyksistä, että hän seurasi tosi tarkkaan tekemisiäni. Olihan se creepyä, Sara huokaa.

LUE KOKO SARAN HAASTATTELU TORSTAINA ILMESTYNEESTÄ SEISKASTA!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »