fbq
Uutiset
20.09.2018 07:13
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Roope Salmisen ja Sara Siepin eron taustalla on karuja asioita.
Sara Siepin ja Roope Salmisen sokkieron karut taustat: pettämiskierre rikkoi suhteen!
Uutiset
20.09.2018 07:13
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Missikaunotar Sara Sieppi, 27, ilmoitti maanantaina (17.9.) Idealistan blogissaan, että hänen suhteensa tv-juontaja ja näyttelijä Roope Salmisen, 28, kanssa on päättynyt eroon. Sara kertoi olevansa surullinen kolme vuotta kestäneen suhteen päättymisestä, mutta ei nähnyt enää muuta vaihtoehtoa.

– Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää. Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu, Sara kirjoitti.

Lue lisää: Sara Sieppi paljastaa blogissaan: erosi Roope Salmisesta - ”Tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu!”

Suhde BB-kaunottareen

Seiska uutisoi jo keväällä 2017 Roopen ja Saran suhteen ajautuneen vaikeuksiin vieraiden naisten takia. Roope vei Big Brother -ohjelmastakin tutun Mari Prinsessa Luhtavaaran kotiinsa, kun Sara oli ulkomailla työmatkalla.

Lue lisää: Kuvat paljastavat: Roope Salminen vei BB-Marin yöksi kotiinsa, kun Sara Sieppi oli poissa – ”Viime yönä ei nukuttu!”

Mari ei suinkaan ole ainoa nainen, jonka kanssa Roope on pettänyt Saraa. Keväällä 2017 Roope nähtiin kotinsa edessä hempeilemässä nuoren turkulaiskaunottaren kanssa. Syyskuussa 2017 Roope puolestaan bongattiin helsinkiläisestä baarista suutelemassa tumman kaunottaren kanssa.

Lue lisää: Skandaalikuvat julki: Näin Roope Salminen imutteli vieraan tumman kaunottaren kanssa baarissa – katso!

Lue lisää Saran ja Roopen kohuerosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »