fbq
Uutiset
10.01.2019 06:02
Teksti: Sami Hernesaho ja Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan arkisto
Roope Salminen on lemmenlomalla Helmi-Leena Nummelan kanssa.
Roope Salmisella kuuma romanssi Putous-tähti Helmi-Leena Nummelan kanssa: Kuhertelevat salaisella lemmenlomalla – tapailleet jo kuukausia!
Uutiset
10.01.2019 06:02
Teksti: Sami Hernesaho ja Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan arkisto

Maikkarin Myyrä-seikkailusarjan juontaja Roope Salminen, 29, on onnistunut pitämään naissuhteensa poissa julkisuudesta syksyn aikana. Seiskalle on kuitenkin tullut useita vinkkejä, kuinka Roope on viihtynyt Helsingin Kallion kuppiloissa yhdessä Putous-kollegansa Helmi-Leena Nummelan, 32, kanssa.

– Roope ja Helmi-Leena ovat tapailleet toisiaan myös romanttisessa mielessä syksyn aikana, näyttelijäpiireistä kerrotaan.

Lue myös: MTV:n jättisatsaus Myyrä ja suosikkikilpailu The Voice of Finland: kumpi kiinnosti suomalaisia enemmän – olisitko arvannut?!

Treeniä salilla

Roope karisti Suomen pölyt jaloistaan ja suuntasi jo ennen vuodenvaihdetta pitkälle lomalle. Roope kertoi Seiskalle, että aikoo ensin mennä Korsikalle tapaamaan sukulaisiaan, minkä jälkeen lomasuunnitelmat ja -kohde ovat täysin avoinna.

Viime viikolla tarkkaavaiset Seiskan lukijat kiinnittivät huomion Roopen Instagram-tarinoihin lisättyyn salipostaukseen, jossa juontajalla oli Belize-turistipaita päällään. Myöhemmin Roope poisti päivityksen.

Helmi-Leena oli ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa mutta putosi pois sketsihahmokilpailusta toisena.
Helmi-Leena oli ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa mutta putosi pois sketsihahmokilpailusta toisena.

 

Samaisessa lomaparatiisissa on parhaillaan myös Helmi-Leena, joka on lisännyt aurinkoisia lomakuvia Instagram-tililleen.

– He ovat yhdessä lemmenlomalla mutta haluavat pitää suhteen salassa. Ehkäpä siksi he ovat valinneet paikan, jota suomalaisturistit eivät ole vielä löytäneet, näyttelijäpiireistä kerrotaan.

Belize sijaitsee Keski-Amerikan itärannikolla, lähellä Meksikoa. Meksiko on tuttu paikka Roopelle, sillä siellä kuvattiin Myyrä-ohjelma viime kesänä.

Lue myös: Myyrä-ohjelmaa luotsaava Roope Salminen karkasi pitkälle lomalle: ”Paluulippua ei ole!”

Lemmenloma vaihtui

Samaan aikaan kun Roope lomailee Helmi-Leenan kanssa Belizessä, on Roopen ex-rakas Sara Sieppi Balilla ystävänsä kanssa. Todellisuudessa Roope ja Sara olivat varanneet yhteisen lomareissun ennen syyskuussa tapahtunutta eroa.

Useita kuukausia sitten buukattu parisuhdematka muuttikin vähän muotoaan. Meinasin jättää reissun tekemättä, mutta fuck it! Teksti sängyssä on totta näinkin – 40 tunnin matkustamisen jälkeen rakastan sänkyä. Ei muuta ku eteenpäin! Sara kirjoitti ensimmäiseen lomakuvaansa.

Lue myös: Vau! Sara Sieppi esittelee Balin suosituimman Instagram-kuvakohteen – tunnistatko paikan!

Riitaa ravintolassa

Roopen ja ex-missi Sara Siepin suhde päättyi eroon kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Pian erouutisen tultua julki Sara muutti pariskunnan yhteisestä kodista. Seiskalle tulleiden vinkkien mukaan Roopen ja Saran ero ei syntynyt täysin sovussa, vaikka heidät bongattiinkin yhdessä Helsingin Kalliossa sijaitsevasta Bar Cón -ravintolasta reilu kuukausi sitten.

– Entisen pariskunnan suhde näytti lämpimältä, mutta pitkän ruokailun päätteeksi heille tuli iso sanaharkka, jonka seurauksena Sara puhkesi kyyneliin, sivulliset raportoivat.

Roopen ja Saran suhde oli otsikoissa useita kertoja pettämiskohun vuoksi, sillä Roope yhdistettiin suhteen aikana toisiin naisiin.

SEISKA 40/2018 Seiska paljasti Roopen ja Saran eron syyn viime syyskuussa.
SEISKA 40/2018 Seiska paljasti Roopen ja Saran eron syyn viime syyskuussa.

 

Lue myös: Roope Salmisen ja Sara Siepin suhdekriisi eskaloitui kesällä: naisrulettia pyörittänyt Roope yöpyi hotellissa ja kavereiden nurkissa!

”Puhelu pätkii”

Seiska tavoitti Roopen kommentoimaan suhdehuhuja suoraan tämän lomareissulta. Pienten yhteysongelmien jälkeen Roope vastaili reportterille.

On paljon viitteitä siitä, että olisit lemmenlomalla kollegasi Helmi-Leena Nummelan kanssa. Pitääkö tämä paikkansa?

– (Nauraa puhelimeen) Mitä?

Pitääkö suhde Helmi-Leenaan paikkansa?

– Nyt puhelu pätkii sen verran, etten kuule mitään.

Puhelu katkeaa. Seiskan toimitukseen päin Roopen ääni kuului kirkkaasti.

Lopulta Roope lähettää tekstiviestin, jossa kertoo, ettei ole kuullut kysymystä lainkaan. Reportterin toistaessa kysymyksen tekstiviestitse, ei suosikkijuontajalta tule vastausta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »