fbqSamuli Edelmann taputteli näyttelijäkaunotarta ravintolassa? Nyt puhuu Katariina Kaitue: ”Voisin sanoa kaiken tämän jälkeen…” | Seiska
Samuli Edelmann ja Katariina Kaitue

Samuli Edelmann taputteli näyttelijäkaunotarta ravintolassa? Nyt puhuu Katariina Kaitue: ”Voisin sanoa kaiken tämän jälkeen…”

Uutiset | 18.10.2020 08:01

Seiskan julkaisema suutelukuvasarja paljasti laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannin, 52, ja näyttelijä Katariina Kaitueen, 53, antautuneen tunteiden roihulle Samulin henkilöautossa. Tilanteen mehukkuutta lisäsi se, että tulikuumat tunnelmat oli kuvattu espoolaisen kauppakeskus Sellon parkkihallin uumenissa.

Salamyhkäisyyden ymmärsi, sillä Katariinan vasemmassa nimettömässä komeili vihkisormus hänen suudellessaan Samulia autossa.

Lue lisää: Tässä ovat Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen kiihkeät muhinointikuvat: paparazzi iski parkkihallissa - citymaasturi lemmenpesänä!

Kuvien ilmestyttyä Seiskaan otti yhteyden lukija, joka oli ollut illastamassa helsinkiläisravintola Elitessä lauantaina 3. lokakuuta. Hän oli nähnyt Samulin ja Katariinan istuvan vierekkäin samassa pöytäseurueessa.

– Ja eipä siinä sitten kauan mennytkään, kun Samuli jo hellästi taputteli Katariinaa tämän hivuttautuessa Samulin ja ravintolapöydän välistä ilmeisesti vessaan, Seiskalle väitetään.

Lue lisää: Kohumuhinoinnille jatkoa! Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen välillä hellittelyä ravintolassa!

Tarkkasilmäisen lukijan mukaan Samuli taputteli Katariinaa hellästi tämän noustua pöydästä. – Olen näköhavainnostani aivan varma.
Tarkkasilmäisen lukijan mukaan Samuli taputteli Katariinaa hellästi tämän noustua pöydästä. – Olen näköhavainnostani aivan varma.

”Nyt voisin sanoa…”

Seiska tavoittama Katariina toivottelee aluksi iloisesti aurinkoista syksynjatkoa reportterille. Puhelu kuitenkin jatkuu, sillä Katariina hiljenee kuullessaan, mitä asia koskee.

Silminnäkijän mukaan Samuli taputteli sinua taannoin ravintola Elitessä, kun yritit hivuttautua hänen ohitseen. Mikä on homman nimi?

– Tiedätkö… Nyt mä voisin sanoa… Voisin sanoa kaiken tämän jälkeen, että, Katariina takeltelee.

Sitten hän miettii hetken.

– Te olette kertoneet tästä asiasta oman versionne. Asiat voi nähdä niin monella tavalla, Katariina vastaa.

Lue myös: Koti myynnissä! Samuli Edelmannin kanssa kuherrellut Katariina Kaitue kaupittelee aviomiehensä kanssa taloaan!

Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pariskunta tosin kaupittelee Espoossa sijaitsevaa luksuslukaaliaan, jonka hintapyyntö on lähes  800 000 euroa.
Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pariskunta tosin kaupittelee Espoossa sijaitsevaa luksuslukaaliaan, jonka hintapyyntö on lähes  800 000 euroa.

 

Mistä salaisessa parkkihallissa piehtaroimisessa, intiimissä suutelusessiossa ja väitetyssä julkisella paikalla hellittelyssä mahtaa olla kyse?

Espoossa yhteistä omakotitaloaan kaupittelevat Katariina ja hänen miehensä Matti Vänskä eivät ainakaan maanantaihin mennessä olleet kiikuttaneet eropapereita käräjäoikeuteen.

Miten teidän liittonne nykyään voi?

– Tota… En kommentoi mitenkään. En lähde tähän enää ollenkaan. On vaan parempi näin, Katariina linjaa ytimekkäästi.

– Sanon vain sen mitä olen sanonut aiemminkin, eli olemme Samulin kanssa ystäviä 34 vuoden takaa. Muutoin minulla ei ole tähän enää mitään kommentoitavaa. Toivotan teille aurinkoista syksyn jatkoa!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!