fbqKoti myynnissä! Samuli Edelmannin kanssa kuherrellut Katariina Kaitue kaupittelee aviomiehensä kanssa taloaan! | Seiska
Uutiset
16.10.2020 06:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Katariina Kaitue
Koti myynnissä! Samuli Edelmannin kanssa kuherrellut Katariina Kaitue kaupittelee aviomiehensä kanssa taloaan!
Uutiset
16.10.2020 06:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan viime viikolla julkaisema suutelukuvasarja paljasti laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannin, 52, ja näyttelijä Katariina Kaitueen, 53, antautuneen tunteiden roihulle Samulin henkilöautossa. Tilanteen mehukkuutta lisäsi se, että tulikuumat tunnelmat oli kuvattu espoolaisen kauppakeskus Sellon parkkihallin uumenissa.

Lue lisää: Tässä ovat Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen kiihkeät muhinointikuvat: paparazzi iski parkkihallissa - citymaasturi lemmenpesänä!

Salamyhkäisyyden ymmärsi, sillä Katariinan vasemmassa nimettömässä komeili vihkisormus hänen suudellessaan Samulia autossa.

Upea kaunotar on naimisissa Matti Vänskän kanssa, mutta avioliitto ei estänyt helliä hetkiä nallekarhumaisen näyttelijäkollegan kanssa.

Lue lisää: Vihkisormus ei hidastanut tahtia! Autossa muhinoineiden Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen välillä voimakas tunnelataus – naurua ja kyyneleitä!

Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pariskunta tosin kaupittelee Espoossa sijaitsevaa luksuslukaaliaan, jonka hintapyyntö on lähes  800 000 euroa.
Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pariskunta tosin kaupittelee Espoossa sijaitsevaa luksuslukaaliaan, jonka hintapyyntö on lähes  800 000 euroa.

Illallinen kulttuuriravintolassa

Seiskan ilmestyttyä lehteen otti yhteyden lukija, joka oli ollut illastamassa helsinkiläisravintola Elitessä lauantaina 3. lokakuuta. Hän oli nähnyt Samulin ja Katariinan istuvan vierekkäin samassa pöytäseurueessa.

– Ja eipä siinä sitten kauan mennytkään, kun Samuli jo hellästi taputteli Katariinaa tämän hivuttautuessa Samulin ja ravintolapöydän välistä ilmeisesti vessaan, Seiskalle väitetään.

Lue lisää: Kohumuhinoinnille jatkoa! Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen välillä hellittelyä ravintolassa!

Tarkkasilmäisen lukijan mukaan Samuli taputteli Katariinaa hellästi tämän noustua pöydästä. – Olen näköhavainnostani aivan varma.
Tarkkasilmäisen lukijan mukaan Samuli taputteli Katariinaa hellästi tämän noustua pöydästä. – Olen näköhavainnostani aivan varma.

Kaupittelevat taloaan

Mistä salaisessa parkkihallissa piehtaroimisessa, intiimissä suutelusessiossa ja väitetyssä julkisella paikalla hellittelyssä mahtaa olla kyse?

Espoossa yhteistä omakotitaloaan kaupittelevat Katariina ja Matti eivät ainakaan maanantaihin mennessä olleet kiikuttaneet eropapereita käräjäoikeuteen.

Lue Katariinan kommentit asiaan tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!