Samuli Edelmann ja Katariina Kaitue

Kohumuhinoinnille jatkoa! Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen välillä hellittelyä kulttuuriravintolassa!

Uutiset | 15.10.2020 07:03

Viime viikolla Seiska julkaisi paljon puhuvan suutelukuvasarjan laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannista, 52, ja näyttelijä Katariina Kaitueesta, 53.

Kaiken kansan tuntema kaksikko oli kuvissa antautunut tunteiden roihulle Samulin henkilöautossa. Tilanteen mehukkuutta lisäsi se, että tulikuumat tunnelmat oli taltioitu paparazzin filmille espoolaisen kauppakeskus Sellon parkkihallin uumenissa.

Lue lisää: Tässä ovat Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen kiihkeät muhinointikuvat: paparazzi iski parkkihallissa - citymaasturi lemmenpesänä!

Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa.
Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa.

Illallinen kulttuuriravintolassa

Kyseisen Seiskan ilmestyttyä toimitukseen otti yhteyden lukija, joka oli kansijutun myötä äkännyt aikaisempien näköhavaintojensa ajankohtaisuuden. Hän oli nimittäin ollut illastamassa helsinkiläisravintola Elitessä lauantaina 3. lokakuuta. Legendaarinen kulttuuriravintola on ollut vuosikymmenten mittaan monien silmäätekevien suosiossa, aina Tauno Palosta lähtien.

– Huomasin tuolloin ravintolaan saavuttuani, että Samuli Edelmann istui nurkkapöydässä. Heti perään hoksasin, että nelihenkiseen seurueeseen kuului myös itse Vesa-Matti Loiri, silminnäkijä aloittaa kertomuksensa Seiskan reportterille.

– Jossain vaiheessa aloin kiinnittää huomiota myös Samulin vieressä istuneeseen vaaleaan kaunottareen. Hänkin näytti jotenkin tutulta, ja kohta tajusin naisen olevan kuuluisa näyttelijä.

Lue myös: Vihkisormus ei hidastanut tahtia! Autossa muhinoineiden Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen välillä voimakas tunnelataus – naurua ja kyyneleitä!

Tarkkasilmäisen lukijan mukaan Samuli taputteli Katariinaa hellästi tämän noustua pöydästä. – Olen näköhavainnostani aivan varma.
Tarkkasilmäisen lukijan mukaan Samuli taputteli Katariinaa hellästi tämän noustua pöydästä. – Olen näköhavainnostani aivan varma.

Taputteli hellästi?

Julkimoiden kanssa sattumalta samaan aikaan illallistanut lukijamme piti illan mittaan silmällä nimekästä pöytäseuruetta. Silminnäkijämme pani erityisesti merkille sen, kuinka hauskaa Katariinalla vaikutti olevan Samulin vieressä istuessaan.

– Ja eipä siinä sitten kauan mennytkään, kun Samuli jo hellästi taputteli Katariinaa tämän hivuttautuessa Samulin ja ravintolapöydän välistä ilmeisesti vessaan, Seiskalle väitetään.

Lue lisää ja katso kuva näyttelijäkaksikon illalliselta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!