Sampo ja Minttu Kaulasen suhde muuttui ADHD-lääkityksen jälkeen.

Sampo Kaulasen Minttu-puoliso avautuu miehensä muutoksesta: Lääkitys leikkasi tunnepuolta pois – ”Eläminen on haastavaa!”

20.09.2018 12:30

Kyläkauppias Sampo Kaulasen, 39, ja Minttu-vaimon, 38, suhde muuttui kesällä, kun Sampolla diagnosoitiin ADHD. Sampo sai lääkityksen, jonka myötä miehen luonne muuttui rauhallisemmaksi.

Lue myös: ADHD-lääkityksen aloittaneen Sampo Kaulasen Michele-vaimo blogissaan: Hyväksyn sen, etten ole vielä sopeutunut tai hyväksynyt ”uutta” kumppaniani!

– Vajaa kymmenen vuotta sitten rakastuin mieheen, jolla oli tunteita laidasta laitaan. Nyt opettelen elämään tasapaksun miehen kanssa, sillä lääkitys on leikannut tunnepuolta pois.

– Semmoisen ihmisen kanssa eläminen on hiukan haastavaa, Minttu myönsi Seiskalle Discovery-kanavan syksyn lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Sampo Kaulanen sekoili humalassa – poliisi vei aseet: Tämä on normaali käytäntö!

”Hirveä tilanne”

Sampon ja Mintun suhde oli koetuksella heinäkuussa, kun Minttu haki sekavan miehensä pois paikallisesta kuppilasta. Sampo oli juonut alkoholia ja ottanut unilääkkeen, jotka laittoivat pään aivan pökkyrälle.

Lue myös: Sampo Kaulanen jätti perheensä Suomeen järkyttävän romahduksen ja sekoiluepisodin jälkeen: ”Toivon, ettei tämä olo ole täysin ohimenevää”

– Se oli ihan hirveä tilanne! Sampo ei suostunut pysymään paikoillaan, eivätkä jalat kantaneet – sen takia soitin ambulanssin. Yritin laittaa hänet kylkiasentoon, mutta hän ei pysynyt siinäkään. Sampo vietiin sairaalaan, sillä hänen sykkeensä oli 250.

– Se oli sellainen hetki, etten jaksa tällaista elämää. Otan mieluummin tasapaksun miehen, Minttu myöntää.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!