Hyppää pääsisältöön
Sampo Kaulaselta vietiin aseet pois.

Sampo Kaulanen sekoili humalassa – poliisi vei aseet: Tämä on normaali käytäntö!

Kyläkauppias Sampo Kaulasella, 39, on ollut dramaattinen kesä, josta hän on puhunut avoimesti Baanan blogissaan. Sampon elämä mullistui pian Amerikan-reissun jälkeen viime heinäkuussa, kun hän palasi takaisin Suomeen. Uniongelmien kanssa kamppaileva Sampo oli ollut valveilla 48 tuntia, eikä nukkumatti tullut kylään. Sampo päätti vetäistä omien sanojensa mukaan tukevan humalan ja otti sen jälkeen vielä unilääkkeen.

Lue myös: Sampo Kaulasen järkyttävästä romahduksesta 5 viikkoa – lääkitys vei viinanhimon: ”Se pilaa rauhallisen olotilan”

– Minulta katkesi siinä samassa filmi. Olin lähtenyt siinä kunnossa viereiseen ravintolaan kaljalle, ja olin siellä sekoillut. Käyttäydyin todella aggressiivisesti, sekavasti ja muutenkin epäsoveliaasti. Tämän sekoilun takia sieltä soitettiin kotia ja vaimoni joutui hakemaan minut.

Tilanteesta huolestunut Minttu-vaimo soitti paikalla ambulanssin. Sampo ei kuitenkaan suostunut yhteistyöhön, jonka vuoksi paikalle hälytettiin poliisi.

Lue myös: Sampo Kaulanen jätti perheensä Suomeen järkyttävän romahduksen ja sekoiluepisodin jälkeen: ”Toivon, ettei tämä olo ole täysin ohimenevää”

Vaikka asia on jo sovittu kyseisen ravintolan kanssa, viranomaiset puuttuivat välikohtaukseen. He veivät Sampon aseenkantoluvan ja aseet.

– Olin poliisikuulusteluissa. Viranomaiset katsovat, olenko kykenevä pitämään aseita. Tämä on normaali käytäntö, jos on ollut jotain sähläystä. Kolmen kuukauden päästä selviää, saanko aselupani ja aseet takaisin, Sampo kertoi Seiskalle viime viikolla.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!