Hyppää pääsisältöön
Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen

ADHD-lääkityksen aloittaneen Sampo Kaulasen Michele-vaimo blogissaan: Hyväksyn sen, etten ole vielä sopeutunut tai hyväksynyt ”uutta” kumppaniani!

Selviytyjät Suomi -voittaja Sampo Kaulasen vaimo Michele Murphy-Kaulanen avautuu aviomiehensä terveydentilasta Idealistan blogissaan.

Sampo nousi otsikoihin heinäkuussa, kun hän otti unilääkkeen alkoholin kanssa, suuntasi baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti.

Taustaa: Sampo Kaulanen lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan! Joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti!

Myöhemmin Sampo kertoi, että hänellä on todettu tarkkaavaisuushäiriö eli ADHD.

Lue myös: Poliisi vei Sampo Kaulasen lepositeissä sairaalaan - nyt Michele-vaimo tilittää tapahtuneesta kaiken: "Kysyin itkien, kuoleeko Sampo!"

Sampon vaimo Michele Murphy-Kaulanen kirjoittaa tuoreessa (11.9.) blogipostauksessaan perheen tämän hetkisestä tilanteesta. Hänen mukaansa Sampon tunnepiikit ovat kadonneet ADHD-lääkityksen myötä.

Tilalla on lääkkeen ansiosta hyvin tasainen tyyppi. Eipä tuo reagoi oikein mihinkään. Eli molempien, niin hyvien kuin huonojen puolien, kärjet ovat leikkaantuneet. Mun näkövinkkelistä se on ihan ookoo, varsinkin kun ne huonot hetket ovat sitten hullun massiivisia ja täynnä mahdollisesti vihaa tai ahdistusta. Mutta myös ne hyvät tunteet on leikkaantuneet. Ainakin mun mielestä ja suhteessa miten aiemmin on ollut vaikka huumoripuolella, hän kirjoitti.

Lue myös: Poliisi vei sekavan Sampo Kaulasen sairaalaan - kyläkauppias kommentoi nyt hurjaa alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöään: ”Anteeksi vilpittömästi!”

 

Tarvitsee aikaa sopeutuakseen tilanteeseen

Michele toivoo, että ihmiset eivät suhtaudu hänen kirjoitukseensa negatiivisesti. Vaikka Michele rakastaa Sampoa, vaatii uusi tilanne totuttelua.

Sen verran mä olen kuitenkin itselleni armollinen, että hyväksyn sen etten ole vielä sopeutunut tai hyväksynyt mun ”uutta” kumppaniani. Mä olen rakastunut räiskyvään mieheen, eli tiesin tasan mitä oli luvassa. Nyt siihen uuteen tyyppiin ottaa aikansa tutustua.

Lue Michelen blogikirjoitus kokonaisuudessaan Idealistasta.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Atte Kajova

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!