Uutiset

ADHD-lääkityksen aloittaneen Sampo Kaulasen Michele-vaimo blogissaan: Hyväksyn sen, etten ole vielä sopeutunut tai hyväksynyt ”uutta” kumppaniani!

12.09.2018 15:29

Selviytyjät Suomi -voittaja Sampo Kaulasen vaimo Michele Murphy-Kaulanen avautuu aviomiehensä terveydentilasta Idealistan blogissaan.

Sampo nousi otsikoihin heinäkuussa, kun hän otti unilääkkeen alkoholin kanssa, suuntasi baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti.

Myöhemmin Sampo kertoi, että hänellä on todettu tarkkaavaisuushäiriö eli ADHD.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Sampon vaimo Michele Murphy-Kaulanen kirjoittaa tuoreessa (11.9.) blogipostauksessaan perheen tämän hetkisestä tilanteesta. Hänen mukaansa Sampon tunnepiikit ovat kadonneet ADHD-lääkityksen myötä.

Tilalla on lääkkeen ansiosta hyvin tasainen tyyppi. Eipä tuo reagoi oikein mihinkään. Eli molempien, niin hyvien kuin huonojen puolien, kärjet ovat leikkaantuneet. Mun näkövinkkelistä se on ihan ookoo, varsinkin kun ne huonot hetket ovat sitten hullun massiivisia ja täynnä mahdollisesti vihaa tai ahdistusta. Mutta myös ne hyvät tunteet on leikkaantuneet. Ainakin mun mielestä ja suhteessa miten aiemmin on ollut vaikka huumoripuolella, hän kirjoitti.

 

Tarvitsee aikaa sopeutuakseen tilanteeseen

Michele toivoo, että ihmiset eivät suhtaudu hänen kirjoitukseensa negatiivisesti. Vaikka Michele rakastaa Sampoa, vaatii uusi tilanne totuttelua.

Sen verran mä olen kuitenkin itselleni armollinen, että hyväksyn sen etten ole vielä sopeutunut tai hyväksynyt mun ”uutta” kumppaniani. Mä olen rakastunut räiskyvään mieheen, eli tiesin tasan mitä oli luvassa. Nyt siihen uuteen tyyppiin ottaa aikansa tutustua.

Lue Michelen blogikirjoitus kokonaisuudessaan Idealistasta.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!