Uutiset

Sampo Kaulasen järkyttävästä romahduksesta 5 viikkoa – lääkitys vei viinanhimon: ”Se pilaa rauhallisen olotilan”

23.08.2018 11:35

Selviytyjät Suomi -seikkailun voittaja Sampo Kaulanen koki reilu kuukausi sitten romahduksen, jonka seurauksensa hänet passitettiin poliisisaattueessa ja lepositeissä Lapin Keskussairaalaan. 

TAUSTAA: Sampo Kaulanen joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi agressiivisesti: lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan!

Lääkärikäyntien jälkeen Sampon arveltiin kärsivät ADHD:sta. Nyt, viisi viikkoa järkyttävän sekoiluepisodin jälkeen, Sampo kirjoittaa Baanan blogissaan huomanneensa lääkityksen parantaneen huomattavasti hänen elämänlaatuaan. 

Mies on esimeriksi huomannut äkkipikaisuutensa lieventyneen ja keskittymisensä parantuneen. 

sampo kaulanen

Lopetti juomisen

Sampo kertoi Seiskalle kesäkuussa, että masennusjaksojen aikana hän käyttää tavallista enemmän alkoholia. 

- Turrutan itseni alkoholilla, kun on kausi menossa. Saan helpommin tajun pois. Minulla ei ole mitään pitkiä putkia, vaan päivä tai pari. Kun 40 vuotta alkaa tulla mittariin, kunto ei kestä ja krapulat ovat kauheita. Alkoholi on todella huono lääke, kun krapulassa olo on vielä paljon pahempi.

TAUSTAA: Masennuksestaan avautunut Sampo Kaulanen turruttaa itseään alkoholilla: ”Saan helpommin tajun pois!”

Nyt Sampo on ollut viisi viikkoa juomatta. 

- Viisi viikkoa on nyt takana ettei ole tehnyt mieli ottaa alkoholia. Tämä on sikäli hauskaa kun normaalisti olen tykännyt ottaa alkoholia varsinkin ulkomailla. Nyt en halua viinaksia, kun se pilaa tämän rauhallisen olotilan. Minkäänlaisia alkoholiaaltoja ei ole tullut, enkä ole myöskään mitään raittiuslupauksia tehnyt. Ei vaan tee mieli.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!