Uutiset

Salattu lemmenloma! Valtteri Bottas matkusti Tiffany-rakkaansa luo – lempi roihuu maastopalojen riivaamassa Australiassa!

20.01.2020 07:14

Formula 1 -tähti Valtteri Bottas, 30, aiheutti marraskuussa valtavan kansainvälisen kohun, kun hän äkkiarvaamatta ilmoitti Emilia-vaimolleen, 27, haluavansa avioeron. Seiska paljasti eron ensimmäisenä mediana maailmassa.

Lue myös: Ero! Valtteri Bottaksen ja Emilian suhde alkoi tv-ohjelman kuvauksista - katso videokooste pariskunnan vaiheista!

Nyt eron syy on selvinnyt: Valtteri Bottas on seurustellut jo kuukausia australialaisen huippu-urheilijan Tiffany Cromwellin, 31, kanssa. Tiffany kisailee ammattilaisena maantiepyöräilijänä ja on kertonut tavoitteekseeen olla "maailman paras naispyöräilijä".

Tiffany Cromwell on huippuluokan maantiepyöräilijä ja hyvin tunnettu urheilija kotimaassaan Australiassa.
Tiffany Cromwell on huippuluokan maantiepyöräilijä ja hyvin tunnettu urheilija kotimaassaan Australiassa.

 

Lue lisää: Kohusuhteen salattu tausta paljastui! Pyöräilijä-Tiffany rikkoi Valtteri ja Emilia Bottaksen avioliiton!

Hehkuu rakkausonnea

Tiffany on hyvin aktiivinen Instagramin käyttäjä. Hänen päivityksensä esimerkiksi viime marraskuulta kielivät siitä, että hän on palavasti rakastunut.
Eräässä IG Stories -osion päivityksessään Tiffany laulaa flirttaillen I Feel Love -kappaletta.

Useassa hänen päivityksessään ystävät kommentoivat Tiffanylle muun muassa, että ”näkevät rakkauden hänen silmissään.”

Lue myös: Kuukausien salasuhde! Valtteri Bottaksen ja Tiffanyn rakkaus roihahti Monacossa – yhteisiä pyöräreittejä Rivieran kukkuloilla!

Pyörälempeä kengurumaassa

Valtteri jäi joulukuun puolivälissä yllättäen sometauolle, vaikka on aikaisemmin ahkerasti päivitellyt Instagramiin kaikki lomakuulumisensa. Syy hiljaiseloon oli se, että Valtteri matkusti  Tiffanyn luokse Australiaan.

Valtterin ja Adelaidesta kotoisin olevan Tiffanyn lempi on roihunnut maastopalojen riivaamassa kengurumaassa erityisesti rakkaan pyöräharrastuksen parissa.

Tiffanyn tähtäin on ensi kesän Tokion olympialaisissa.
Tiffanyn tähtäin on ensi kesän Tokion olympialaisissa.

 

Lue myös: Paparazzikuvat! Valtteri Bottas kurvaili Monacossa persoonallisella öky-Mersulla – eronnut F1-tähti kaasutteli reippaasti!

Yhteiskuva huvijahdilla

Myös australialaismedia huomasi viime viikolla, että Valtteri viihtyy heidän urheilusankarinsa kanssa maassa. The Adviser -lehden tavoittama Tiffany ei halunnut kommentoida lehdelle välejään F1-tähteen.

Somessa on myös lähtenyt leviämään valokuva, jossa Valtteri ja Tiffany ihastelevat valtavia hainhampaita huviveneen kannella Australiassa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!