Kuukausien salasuhde! Valtteri Bottaksen ja Tiffanyn rakkaus roihahti Monacossa – yhteisiä pyöräreittejä Rivieran kukkuloilla!

Uutiset | 18.01.2020 06:37

Formula 1 -tähti Valtteri Bottas, 30, aiheutti marraskuussa valtavan kansainvälisen kohun, kun hän äkkiarvaamatta ilmoitti Emilia-vaimolleen, 27, haluavansa avioeron. Seiska paljasti eron ensimmäisenä mediana maailmassa.

Lue myös: Ero! Valtteri Bottaksen ja Emilian suhde alkoi tv-ohjelman kuvauksista - katso videokooste pariskunnan vaiheista!

Nyt eron syy on selvinnyt: Valtteri Bottas on seurustellut jo kuukausia australialaisen huippu-urheilijan Tiffany Cromwellin, 31, kanssa. Tiffany kisailee ammattilaisena maantiepyöräilijänä ja on kertonut tavoitteekseeen olla "maailman paras naispyöräilijä".

Tiffanyn tähtäin on ensi kesän Tokion olympialaisissa.
Tiffanyn tähtäin on ensi kesän Tokion olympialaisissa.

 

Lue lisää: Kohusuhteen salattu tausta paljastui! Pyöräilijä-Tiffany rikkoi Valtteri ja Emilia Bottaksen avioliiton!

Tiffany asuu Monacossa

Seiskalle tuli kuukausia sitten ensimmäiset vinkit Valtterista ja Tiffanysta. Rakastavaiset ovat tavanneet toisensa Monacossa, sillä Valtterin tavoin myös Tiffany asuu siellä.

Lue myös: Paparazzikuvat! Valtteri Bottas kurvaili Monacossa persoonallisella öky-Mersulla – eronnut F1-tähti kaasutteli reippaasti!

Paria on alusta lähtien yhdistänyt pyöräilyharrastus. Ranskan Rivieran kukkuloita ahkerasti polkeva Valtteri on julkaissut Instagramissa lukuisia kuvia, joissa hän pyöräilee samoja reittejä, joita myös Tiffany suosii.

Valtteri hankki myös hiljattain samanmerkkisen Canyon-huippupyörän kuin Tiffanylla.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!