fbq
Uutiset
16.01.2020 06:32
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: All Over Press
Valtteri Bottas ja Tiffany ovat seurustelleet kuukausia.
Kohusuhteen salattu tausta paljastui! Pyöräilijä-Tiffany rikkoi Valtteri ja Emilia Bottaksen avioliiton!
Uutiset
16.01.2020 06:32
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: All Over Press

Formula 1 -tähti Valtteri Bottas, 30, aiheutti marraskuussa valtavan kansainvälisen kohun, kun hän äkkiarvaamatta ilmoitti Emilia-vaimolleen, 27, haluavansa avioeron. Seiska paljasti eron ensimmäisenä mediana maailmassa.

Lue myös: Ero! Valtteri Bottaksen ja Emilian suhde alkoi tv-ohjelman kuvauksista - katso videokooste pariskunnan vaiheista!

Lähipiirin mukaan asia tuli Emilialle täytenä sokkina, ja Valtteri joutui jättämään parin yhteisen Helsingin-asunnon nopeasti. Seiskan paparazzi ikuisti Valtterin kantamassa isänsä kanssa tavaroitaan pois asunnolta illan pimennyttyä.

Lue myös: Paparazzikuvat! Emilia-vaimonsa jättänyt Valtteri Bottas nakitti isänsä muuttoavuksi – F1-tähden tavarat siirrettiin Helsingin-ökykodista pakettiautoon!

Tunteneet vuosia

Nyt eron syy on selvinnyt: Valtteri Bottas on seurustellut jo kuukausia australialaisen huippu-urheilijan Tiffany Cromwellin, 31, kanssa. Tiffany kisailee ammattilaisena maantiepyöräilijänä ja on kertonut tavoitteekseeen olla "maailman paras naispyöräilijä".

Tiffany Cromwell on huippuluokan maantiepyöräilijä ja hyvin tunnettu urheilija kotimaassaan Australiassa.
Tiffany Cromwell on huippuluokan maantiepyöräilijä ja hyvin tunnettu urheilija kotimaassaan Australiassa.

 

Lue myös: Sokkipaljastus F1-tähden lähipiiristä: Valtteri Bottas jättää naisensa kuin nallin kalliolle!

Tiffanyn nimi nousi esiin Suomenkin mediassa viime viikonloppuna, kun Australiassa ilmestyvä lehti kertoi Valtterin viihtyneen kengurumaassa Tiffanyn kanssa.

Lähipiirin mukaan kaksikko on tuntenut toisensa vuosia, mutta rakkaus syttyi vasta viime kuukausien aikana.

Lue myös: Paparazzikuvat! Valtteri Bottas kurvaili Monacossa persoonallisella öky-Mersulla – eronnut F1-tähti kaasutteli reippaasti!

Romanssi ehti roihuta pitkään salassa, ennen kuin Valtteri ilmoitti Emilialle haluavansa erota. Tiedossa ei ole, paljastiko formulaässä eron syytä ex-vaimolleen, mutta nyt Valtterin salasuhde siis selviää Emiliallekin.

Lue lisää Valtterin ja Tiffanyn salasuhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »