fbq
Ryyppyporukka paljastaa: Stefan Therman keksinyt Sofia Belórfille oman kutsumanimen! | Seiska
Uutiset
03.05.2020 08:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Stefan Therman ja Sofia Belorf
Ryyppyporukka paljastaa: Stefan Therman keksinyt Sofia Belórfille oman kutsumanimen!
Uutiset
03.05.2020 08:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Stefan "Stefu" Therman palasi viime viikon tiistaina Hangosta Helsinkiin Sofia Belórfin luokse. Kohupari käynnisti jälleen sellaiset bileet, että heikkopäisimpiä hirvitti.

Stefu ja Sofia menivät ensin juhlimaan Helsingin Kuusisaareen erään liikemiehen asunnolle.

Sieltä kohupari jatkoi keskiviikon puolella Martinan ja Stefun kotiin Helsingin Eiranrantaan. Tai oikeastaan voidaan puhua vain Martina Aitolehden asunnosta, sillä hän on siellä kirjoilla. Stefun osoite on virallisesti Hangossa.

Lue myös: Martina Aitolehti ja naapurit raivostuivat! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin raju bileputki – paparazzikuvat Seiskassa!

Martina Aitolehti asuu Helsingin äveriäiden keskellä Eiranrannassa.
Martina Aitolehti asuu Helsingin äveriäiden keskellä Eiranrannassa.

Pippaloivat parvekkeella

Juhlista tupsahteli Seiskalle lukuisia vinkkejä. Eiranrannan asuintalot ovat lapsiperheiden, diplomaattien ja varakkaiden eläkeläisten tyyssija, eikä siellä ole moisiin rälläämisiin totuttu.

Lue myös: Stefan Therman ja Sofia Belórf pitivät rajut votkabileet ökyasunnossa – isännöitsijä vaatii Martina Aitolehdeltä selvitystä!

Kun paparazzi ehätti paikalle, meno oli yltynyt jo hurjaksi. Hilpeä Sofia keimaili parvekkeella Stefun heiluessa hänen vierellään drinkkejä kumoten ja tupakkaa tuprutellen.

Ryyppyporukasta tihkuneiden tietojen mukaan Stefu on keksinyt Sofialle jo oman kutsumanimen. Hän kutsuu Sofiaa "marokkolaiseksi".