fbq
Uutiset
25.11.2020 09:47
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Rosanna Kulju
Rosanna Kuljun sokki-ilmoitus: Joutuu sydänoperaatioon - ”Jännittää ihan huolella”  
Uutiset
25.11.2020 09:47
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Entinen Miss Helsinki ja nykyinen somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, kertoo Instagramissa joutuvansa sydänoperaatioon tulevana perjantaina. 

Toimenpiteen syynä on Rosannan elämää häiritsevät sydämen rytmihäiriöt.

- Tämän viikon perjantaina mulle tehdään sydämen katetriablaatio ja voin kertoa, että jännittää ihan huolella. Vaikka kyseessä onkin ns. rutiinitoimenpide, joka tulee rauhoittamaan mun rytmihäiriötä, joka häiritsee mun elämää, niin itse toimenpide jännittää mua luonnollisesti paljon. Samaan aikaan jotenkin oon vielä enemmän kiitollinen kaikesta, mitä mulla on ja siitä, että saa olla terve. Siitä että aurinko nousee joka päivä, ja siitä että mulla on parhaat ihmiset ympärillä, Rosanna kertoo. 

Lue myös: Missikaunottaret Levillä! Rosanna Kulju ja Sara Sieppi poseeraavat kauniissa kaverikuvassa: "Katotaan tuuleeko huipulla vielä sunnuntainakin"

Sydämen katetriablaatiossa poistetaan sydämen sisältä sähköinen rakenne, joka aiheuttaa missikaunottarelle rytmihäiriöitä. Sähköinen rakenne poistetaan ablaatiokatetrilla, joka viedään verisuonia myöten sydämen sisällä rytmihäiriötä tuottavaan kohtaan sydämen seinämässä. Tähän alueeseen kohdistetaan katetrin kärjen kautta radiotaajuista sähkövirtaa. Tämä aiheuttaa sydämen seinämään tarkoin säädettävissä olevan pistemäisen hoitoarven, joka estää rytmihäiriön.

Kaunottaren terveydestä huolestuneet seuraajat kannustivat Rosannaa julkaisun kommenttikentässä. 

- Tsemppiä!

- Onnea! Hyvin se menee.

Lue myös: Fitness-tähti Rita Niemi-Manninen reagoi kovasanaisesti Rosanna Kuljun somekohuun: "V***u tää on skeidaa"

Muutoksia

Rosanna paljasti lokakuun puolivälissä Instagram-videotarinoissaan luopuvansa huulitäytteistään. Tuolloin häntä jännitti, miltä hän näyttää ilman huulitäytteitä.

- Varasin maanantaille ajan, haluan huulitäytteet pois. Nämähän ovat olleet minulla ikuisuuden, mutta ei lähde kuitenkaan kunnolla pois.

Lue lisää: "Missikaunotar Rosanna Kulju poistaa huulitäytteensä - haluaa oman hymynsä takaisin: "Jännittää, miltäköhän näytän!"

Lue myös: Tästä kuvasta nousi kohu! Rosanna Kulju poseerasi uimapuvussa ja someseuraaja kommentoi "pyöreäksi": missikaunottarelta suorasukainen avautuminen -"On jengillä vaan pokkaa!"