fbqMissikaunotar Rosanna Kulju poistaa huulitäytteensä - haluaa oman hymynsä takaisin: "Jännittää, miltäköhän näytän!" | Seiska
Rosanna Kulju

Missikaunotar Rosanna Kulju poistaa huulitäytteensä - haluaa oman hymynsä takaisin: "Jännittää, miltäköhän näytän!"

Uutiset | 15.10.2020 13:13

Entinen Miss Helsinki ja nykyinen somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, kertoi Instagramissa luopuvansa huulitäytteistään. 

Lue myös: "Tässä ei ole kyse siitä että loukkaannun..." Näin missikaunotar Rosanna Kulju kommentoi raskausutelijan aiheuttamaa kohua Seiskalle!

Missikaunotar paljasti asian Instagram-videotarinassaan.

- Varasin maanantaille ajan, haluan huulitäytteet pois. Nämähän ovat olleet minulla ikuisuuden, mutta ei lähde kuitenkaan kunnolla pois.

- Minua jännittää, miltäköhän näytän, tuskinpa enää tältä. Haluan oman hymyni takaisin.

Rosanna
Kuvakaappaus Rosannan Instagram-videotarinasta.

Rosanna on viime aikoina tehnyt paljon muutoksia elämässään. Hän kertoi kesän jälkeen muun muassa luopuvansa alkoholista. 

Lue myös: Rosanna Kulju ilmoitti luopuvansa alkoholista - aloittaa terveelliset elämäntavat: ”Tämä on haastavaa, koska lasi viiniä on tuttu näky kädessäni!” 

Missikaunotar on rohkeasti paljastanut asoita yksityiselämästään julkisuuteen. Esimerkiksi  Tinderpäiväkirja-podcastin jaksossa Rosanna puhui naisten kuukautisista ja paljastaa muun muassa käyneensä vain yksillä Tinder-treffeillä. 

Hän kertoi kesän aikana podcastissa myös "sunnuntaipoikaystävästään" jonka epäiltiin olleen Sofia Belòrfin exä Niko Ranta-aho. 

Lue myös: Onko Niko Ranta-aho Rosanna Kuljun ”sunnuntaipoikaystävä”? Näin missikaunotar kertoi rakkauselämästään kohutussa podcastissa!

Seiskan paparazzi bongasi Rosannan poistumassa Nikon asunnolta elokuussa, ja lisäksi Seiskan lukija oli nähnyt Nikon istumassa autossaan Rosannan kodin edustalla samoihin aikoihin.

– Niko näpytteli kännykkäänsä. Hetken kuluttua kulman takaa ilmestyi koiraansa ulkoiluttava Rosanna. Huomatessaan Nikon auton kadun toisella puolella hän meni juttelemaan Nikon kanssa. Tovin juteltuaan Rosanna antoi Nikolle pusun, ja tämä kaasutti matkoihinsa kaunottaren hävitessä kerrostalon rappukäytävään, tilannetta todistanut ohikulkija kertoi Seiskalle. 

Lue myös: Seiskan paparazzi huomasi missikaunotar Rosanna Kuljun poistumasta Niko Ranta-ahon asunnolta: ”Mä en halua kommentoida tätä mitenkään…”

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!