fbq
Uutiset
18.11.2020 14:36
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rita Niemi

Fitness-tähti Rita Niemi-Manninen reagoi kovasanaisesti Rosanna Kuljun somekohuun: "V***u tää on skeidaa"

Uutiset
18.11.2020 14:36
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fitness-kaunotar Rita Niemi-Manninen, 41, avasi sanaisen arkkunsa luettuaan Rosanna Kuljun, 29, omakohtaisista kokemuksista ulkonäköpaineisin liittyen.

Rosanna ärsyyntyi somessa kirjoitetuista negatiivisista kommenteista, jotka oli kuitenkin naamioitu kehuiksi.

Lue myös: Tästä kuvasta nousi kohu! Rosanna Kulju poseerasi uimapuvussa ja someseuraaja kommentoi "pyöreäksi": missikaunottarelta suorasukainen avautuminen - "On jengillä vaan pokkaa!"

Nyt Rita ärähti samaisesta asiasta omalla Instagram-tilillään.

- Kiitos Rosanna Kulju tän päivän postauksesta. Täällä somessa meihin naisiin kohdistuu aivan liikaa ulkonäköpaineita. Törkykommentteja satelee ulkonäöstä tämän tästä. Niin, että vattaa sisään, ettei pömpötä ja pliiis, oikea kuvakulma että näyttää parhaalta versiolta itsestään!! Miksi???? Siksi, että se on ihan s**tanan perseestä lukea, että ”ootko raskaana?” tai ”tanakka leidi”, Rita kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Rita Niemi-Manniselta riipaiseva tilitys nettikiusaamisesta - tytär Donna Bebiinaa pilkattu rajusti nimestään: ”Aikuisten kiusankohteena on vastasyntynyt lapsi”

Instagram-julkaisun yhteydessä Rita julkaisi lehtikuvan itsestään.

- Tässäkin kuvassa painoin kädellä takkia että näyttää hoikemmalta, eikä ”pötköltä”. V***u tää on skeidaa. Mun tytär kasvaa tällaseen maailmaan. Kyllä mä kestän näillä kilometreillä, mutta entä pienet ihmiset??? Rita pohti.

- Mitä se aiheuttaa: syömishäiriö-käyttäytymistä(itselläkin kokemusta nuoruudessa), itsetunto-ongelmia, ahdistusta... you name it. Eikö olisi aika ymmärtää, että esim alavatsapömppö ON NORMAALIA NAISILLA ja että mitä sitten jos on tullut +10kg?!! Onko oikein kommentoida lihoomiseen viitaten? EIJ. Jestas sentään. Nollatoleranssi tälle, Rita tykitti mielipiteensä.

Rita on kilpaillut voimistelulajeissa jo lapsesta asti. Ritalla on puolisonsa Aki Mannisen kanssa kesällä 2019 syntynyt tyttö.

Lue myös: Vauva-arjen keskellä elävä Rita Niemi haluaa spontaania seksiä: Halut kuolee, jos laitetaan aika kalenteriin!

Tästä Rosanna Kuljun julkaisemasta kuvasta nousi kohu

Lue lisää: Tästä kuvasta nousi kohu! Rosanna Kulju poseerasi uimapuvussa ja someseuraaja kommentoi "pyöreäksi": missikaunottarelta suorasukainen avautuminen - "On jengillä vaan pokkaa!"