fbq
Uutiset
16.11.2020 12:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Rosanna Kulju
Tästä kuvasta nousi kohu! Rosanna Kulju poseerasi uimapuvussa ja someseuraaja kommentoi "pyöreäksi": missikaunottarelta suorasukainen avautuminen - "On jengillä vaan pokkaa!"
Uutiset
16.11.2020 12:51
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Entinen Miss Helsinki ja nykyinen somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, avautuu tärkeästä aiheesta sosiaalisessa mediassa. Rosanna kirjoittaa tuoreessa Instagram-päivityksessään ulkonäköpaineista. 

Kaunotarta ärsyttää sovelluksessa törkeät kommentit, jotka ovat naamioitu kehuiksi.  

- Hyvää huomenta maanantai 16. marraskuuta 2020. Haluan taas avata suuni yhdestä asiasta, johon olen niin kyllästynyt. Nimittäin ulkonäköön liittyvät negatiiviset kommentit, ja muka hyvällä tarkoitetut kommentit. Sain eilen uikkarikuvaani kommentin: ”ihanaa kun joku uskaltaa näyttäytyä uikkareissa, vaikka ei langanlaiha olekaan. Pieni pyöreys on kauniimpaa minusta.”

Lue myös: Rosanna Kulju keimaili seksikkäästi alusvaatteissa – nostaa esiin tärkeän asian: ”Mitä olet valmis tekemään hyvinvointisi eteen?”

Rosanna ei pysty ymmärtämään, miksi kyseinen kommentti on pitänyt kirjoittaa. Hänen mielestään kehuksi naamioitu kommentti oli lopulta vain tylyn negatiivinen.

- Toi on sama kuin kommentti: Vitsi olet kyllä kaunis, vaikka oletkin tuon kokoinen. Negatiivista kommenttia ei koskaan voi naamioida tuolla tavalla. Miksi oi miksi pitää vielä tänä päivänä arvostella naisten kehoa koko ajan? Mikä siinä on? Oli se nainen sitten minkä kokoinen tahansa, niin se ansaitsee kehorauhan. Pitkä, lyhyt, muodokas, langanlaiha, mitä vaan. Minulla on itselläni äärimmäisen hyvä olla tässä kehossa, minun itsetuntoni on huippu, ja rakastan jokaista kurvia. Kaikki ei rakasta omia kurvejaan, eikä tämän tyyppinen kommentointi auta asiaa ollenkaan. Olen yön aikana saanut taas älyttömän määrän viestejä, joissa kirjoitetaan kuinka ei tykkää omasta kehosta. Kuinka nuo ”muka hyvät” kommentit tuntuvat suoraan sanottuna paskalta.

Rosanna korostaa, kuinka hänen sosiaalisen median tilinsä toimivat eräänlaisena äänitorvena heille, jotka eivät itse uskalla asioita sanoa. 

- Muistutus tähän maanantaihin voisi olla, että muista, että ihminen muistaa aina, miltä sait sen tuntemaan. Tee joku onnelliseksi tänään, Rosanna neuvoo. 

Lue myös: Yllätyskäänne! Rosanna Kulju lähti meditoimaan Italiaan koronakriisistä huolimatta: "Elämän on jatkuttava"

Tästä kuvasta kohu nousi

Kuva, jonka alle Rosanna oli sunnuntaina saanut mainitsemansa ikävän kommentin, on julkaistu toissa viikon perjantaina 6. marraskuuta. Kyseisessä kaupallisessa päivityksessä Rosanna poseeraa pinkissä uimapuvussa ja pitää käsissään yhteistyökumppaninsa tuotetta.

Kuvan oheen kirjoitettu kommentti herätti sunnuntaina runsaasti keskustelua Instagramissa, ja Rosanna itsekin vastasi kommentoijalle suorasukaisesti.

-  OK. Olipa ystävällinen kommentti. On jengillä vaan pokkaa.

Lisäksi monet Rosannan seuraajat puolustivat missikaunotarta kommenteissa. Kommentin lähettänyt someseuraaja puolestaan puolusti omaa kommenttiaan ja kertoi tarkoittaneensa hyvää.

Alla lisää Rosannan somekuvia.

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju poistaa huulitäytteensä - haluaa oman hymynsä takaisin: "Jännittää, miltäköhän näytän!"