Rosanna Kulju raivostui: Suomi on vielä Ruotsiakin pahempi - vaihdan kieltä!

Uutiset | 31.05.2017 16:32

Ex-missi Rosanna Kulju nousi viime viikolla otsikoihin osallistuttuaan Cheyenne Järvisen ja monen muun julkkiskaunottaren sanasotaan.

Julkkiskaunotarten karmea sanasota: Cheyenne Järvinen lyttää missit ja haukkuu rajusti Janna Hurmerintaa - hurjaa tekstiä!

Julkkiskaunotarten sanasodassa uusi käänne - nyt Kelly Kalonji räjähti Cheyennelle: On aika sanoa STOP!

Lähinnä sosiaalisessa mediassa käyty keskustelu kävi mitä ilmeisimmin Rosannan hermoille, sillä hän ilmoitti tänään Instagramissa saaneensa tarpeeksi Suomen markkinoista.

- 2,5 vuotta olen työllistänyt itseni toiminimeni kautta. Olen tyytyväinen kaikkeen mitä olen saavuttanut ja nyt lähdenkin kohti uutta unelmaa. Blogi ja insta tulee molemmat olemaan osittain tai kokonaan englanniksi/ruotsiksi, snäppi on edelleen suomeksi. Lapsena luulin että ruotsi on se 'landet lagom' maa, mutta kyllä suomi on vielä pahempi. Kukaan ei saa olla missään parempi kun joku muu ja kaikessa täytyy myötäillä. Jos sanot ääneen olevasi itsevarma - oot ylimielinen, jos sanot mielipiteesi- oot kiusaaja. Suosittelen ihan kaikille matkustamista, avartaa ajatusmaailmaa ja antaa hirmuisesti energiaa. Hyvä energia löytää aina takaisin ja muiden auttaminen muistetaan aina.
DREAM BIG
, Rosanna tykittää.

Rosannalla on itselläänkin kokemusta nettikiusaamisen uhriksi joutumisesta. Hän sai hirvittävää kuraa niskaansa voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2015.

Martina Aitolehti puolustaa haukuttua Miss Helsinki -voittajaa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!