Uutiset

Rosanna Kulju raivostui: Suomi on vielä Ruotsiakin pahempi - vaihdan kieltä!

31.05.2017 16:32

Ex-missi Rosanna Kulju nousi viime viikolla otsikoihin osallistuttuaan Cheyenne Järvisen ja monen muun julkkiskaunottaren sanasotaan.

Lähinnä sosiaalisessa mediassa käyty keskustelu kävi mitä ilmeisimmin Rosannan hermoille, sillä hän ilmoitti tänään Instagramissa saaneensa tarpeeksi Suomen markkinoista.

- 2,5 vuotta olen työllistänyt itseni toiminimeni kautta. Olen tyytyväinen kaikkeen mitä olen saavuttanut ja nyt lähdenkin kohti uutta unelmaa. Blogi ja insta tulee molemmat olemaan osittain tai kokonaan englanniksi/ruotsiksi, snäppi on edelleen suomeksi. Lapsena luulin että ruotsi on se 'landet lagom' maa, mutta kyllä suomi on vielä pahempi. Kukaan ei saa olla missään parempi kun joku muu ja kaikessa täytyy myötäillä. Jos sanot ääneen olevasi itsevarma - oot ylimielinen, jos sanot mielipiteesi- oot kiusaaja. Suosittelen ihan kaikille matkustamista, avartaa ajatusmaailmaa ja antaa hirmuisesti energiaa. Hyvä energia löytää aina takaisin ja muiden auttaminen muistetaan aina.
DREAM BIG
, Rosanna tykittää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Rosannalla on itselläänkin kokemusta nettikiusaamisen uhriksi joutumisesta. Hän sai hirvittävää kuraa niskaansa voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2015.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!