Julkkiskaunotarten sanasodassa uusi käänne - nyt Kelly Kalonji räjähti Cheyennelle: On aika sanoa STOP!

Uutiset | 26.05.2017 18:32

Torstai-iltana Cheyenne Järvisen vierailusta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa käynnistynyt sanasota julkkiskaunotarten välillä on ottanut lyhyessä ajassa runsaasti kierroksia.

Kaikki alkoi siitä, kun Järvinen sanoi Roope Salmisen haastattelussa järjestävänsä ensi viikolla itsetuntovalmennuksen herätellääksen julkisuudessa olevia henkilöitä, jotta nämä käyttäisivät julkisuutta ja sosiaalista mediaa hyvien asioiden puolesta, eikä pelkästään itsensä pönkittämiseen.

- Mua esimerkiksi harmittaa tällä hetkellä tosi paljon, että missien perustehtävä on kadonnut. Misseydestäkin on tullut vain tällainen titteli ja pääsylippu vip-bileisiin sun muuta. Mua harmittaa tämä erityisen paljon. Toivon, että tämä tapahtuma on tällainen ehkä pieni movement, että nämä pinnalla olevat ihmiste alkaisivat käyttää valtaansa positiivisempiinkin asioihin, Cheyenne kommentoi.

Tämän jälkeen muun muassa Sara Sieppi ja Janna Hurmerinta vetivät Facebookissa pultit Cheyennen kommenteista EVS:ssä.

Lue lisää: CHEYENNE JÄRVINEN PIIKITTELI MISSEJÄ ROOPE SALMISEN HAASTATTELUSSA - SARA SIEPPI JA JANNA HURMERINTA VETIVÄT PULTIT: HYI V**TU!

Sen jälkeen Cheyenne puolestaan vastasi Siepin, Jannan ja muutaman muun somekommentteihin ja latasi blogissaan täyslaidallisen useita julkkiskaunottaria kohtaan. Osansa Cheyennen avautumisesta saivat Sara Siepin ja Jannan lisäksi muun muassa Rosanna Kulju, Kelly Kalonji ja Sara Chafak.

Lue: JULKKISKAUNOTARTEN KARMEA SANASOTA: CHEYENNE JÄRVINEN LYTTÄÄ MISSIT JA HAUKKUU RAJUSTI JANNA HURMERINTAA - HURJAA TEKSTIÄ!

Cheyenne on Miss Marttyyri?

Pian Cheyennen blogikirjoituksen jälkeen oli Kelly Kalonjin vuoro ottaa osaa keskusteluun oman bloginsa välityksellä.

Entinen Miss Helsinki Kelly kutsuu blogissaan Cheyenneä Miss Marttyyriksi ja sanoo, että hänen missivuotensa oli muutakin kuin VIP-bileitä.

- Olen saanut tavata lukuisia ihmisiä, ja moni työmahdollisuus on tullut sitä kautta. Missivuotena ylpeästi edustin mun kotikaupunkia Helsinkiä ja uskon että tein sen tyylillä.

- Misseys ei tarkoita mulle VIPpiin pääsyä, julkista herutusta tai mitään muuta, mitä Cheyenne Järvinen edustaa. Olen aina yrittänyt edustaa itseäni sillä tavalla, että minun perheellä ei olisi ikinä mitään syytä hävetä mua. Mietin jokaikisen työtarjouksen, jonka otan tarkasti ja käyttäydyn sellaisella tavalla että minun äiti olisi aina ylpeä minusta, Kalonji kirjoittaa.

"Kuka oikeasti on se manipuloiva osapuoli?"

Kelly heittää kirjoituksessaan paljon piikkejä Cheyennen suuntaan:

- Olen seurannut Cheyenne sekoillut Sosiaalisessa mediassa nyt pitkään ja tietysti ihmetellyt niitä mutta asia ei ole kuulunut minulle. Mutta siinä vaiheessa kun mun nimi liitetään julkiseen marttyyri tilitykseen, päätin et on aika sanoa STOP.

- Tuntua että joka ikisen kohun jonka se tyttö tuo esille (ja kyllä sanon tyttö koska aikuinen nainen ei käyttäydy tolla tavalla) hän on ollut uhri. Toki ihmiset ovat julmia ja kiusaamista jne tapahtuu mutta jossain vaiheessa on pakko alkaa kellot soimaan jos olet JATKUVASTI se “uhri” ja miettiä että kuka oikeasti on se manipuloiva osapuoli.

- Kun vuosien päästä mietit sun elämää ja mitä sulle on jäänyt käteen kaikesta, niin toivon että se on se että opit käyttää sun älykkyyttä paremmin.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!