Uutiset

Martina Aitolehti puolustaa haukuttua Miss Helsinki -voittajaa!

12.01.2015 17:59

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä, Martina Aitolehti hämmästyi voittajaksi kruunatun Rosanna Kuljun saamasta murskakritiikistä.

Rosanna Kulju kruunattiin perjantaina uudeksi Miss Helsingiksi. Voiton jälkeen hän joutui armottomat nettikritiikin kohteeksi. Sosiaalisessa mediassa Rosannaa on haukuttu muun muassa rumaksi ja mieheltä näyttäväksi.

- Tietysti tuntuu pahalta Rosannan puolesta. En ymmärrä, miksi voimakkaita ja määrätietoisia ihmisiä haukutaan, jos he saavuttavat jotain hienoa. Olisi ollut varmasti Rosannalle mukavaa aloittaa missivuosi hieman erilaisissa tunnelmissa, Martina pohti.

 

Rosanna Kulju (kesk.) kruunattiin Miss Helsingiksi. Kuvassa myös perintöprinsessat Viivi Bäck (vas.) ja Cheyenne Järvinen.Martina on ihmeissään Rosannan ulkonäköön liittyvistä kommenteista.

- Se ihminen, joka pystyy sanomaan Rosannaa todella rumaksi, niin silloin on erikoinen käsitys rumasta. Rosanna on kaukana rumasta. Minun silmiini hän on todella seksikäs ja kaunis. Olen todella tyytyväinen, että hän voitti kilpailun, ja odotan innolla alkavaa missivuotta Rosannan kanssa.

 

KUVAT: MIKA POLLARI

 

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!