Julkkiskaunotarten karmea sanasota: Cheyenne Järvinen lyttää missit ja haukkuu rajusti Janna Hurmerintaa - hurjaa tekstiä!

Uutiset | 26.05.2017 17:28

Cheyenne Järvisen torstai-iltainen esiintyminen MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kuohutti julkkisnaisten tunteita. Cheyenne puhui ohjelmassa itsetunnostaan, julkisuudesta sekä tulevasta itsetuntovalmennuksestaan, jonka keulakuvana Cheyenne itse on.

Haastattelussa Cheyenne sanoi järjestävänsä valmennusseminaarin, jotta julkisuuden henkilöt käyttäisivät julkisuutta, sosiaalista mediaa ja valtaansa hyvien asioiden edistämiseen, eivätkä ainoastaan oman edun tavoitteluun.

- Mua esimerkiksi harmittaa tällä hetkellä tosi paljon, että missien perustehtävä on kadonnut. Misseydestäkin on tullut vain tällainen titteli ja pääsylippu vip-bileisiin sun muuta. Mua harmittaa tämä erityisen paljon. Toivon, että tämä tapahtuma on tällainen ehkä pieni movement, että nämä pinnalla olevat ihmiset alkaisivat käyttää valtaansa positiivisempiinkin asioihin, Cheyenne sanoo EVS-ohjelmassa.

Cheyennen lausuma sai ohjelman katsoneen vuoden 2011 Miss Suomi Sara Siepin suivaantumaan ja julkaisemaan Facebookissa päivityksen, jossa kummasteli Cheyennen puheita.

Päivityksen kommenteissa Cheyennen puheita kritisoi muun muassa Janna Hurmerinta, jonka ex-miehellä, räppäri Junolla, oli salasuhde Cheyennen kanssa.

Cheyenne Järvinen piikitteli missejä Roope Salmisen haastattelussa - Sara Sieppi ja Janna Hurmerinta vetivät pultit: Hyi v**tu! 

Parjaa missejä ja missiorganisaatiota

Nyt Cheyenne on julkaissut blogikirjoituksen, jossa hän kritisoi kovin sanoin häntä arvostelevia julkkisnaisia. Postauksessaan Cheyenne arvostelee kovin sanoin Facebookissa päivityksen julkaissutta Saraa, sekä vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kuljua, vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonjia, laulaja Janna Hurmerintaa, vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafakia ja Miss Helsinki kisaa luotsaavaa Martina Aitolehteä.

- Osuin selkeästi misseillä herkkään paikkaan ja vaikka tarkoitusperäni oli hyvä, se sivuutettiin. Pääsiväthän nämä aikuiset naiset jälleen yhdessä liittoutumaan minua vastaan, todistamaan jälleen kerran asenneongelmansa minua kohtaan ja näyttämään kuinka Facebookissa kommentoidaan esimerkillisesti ja asiallisesti. Pölkyille: päätin edellisen virkkeeni sarkasmilla, kirjoittaa Cheyenne blogissaan.

Cheyenne kokee julkkisnaisten käytöksen häntä kohtaan kiusaamisena. Hän kirjoittaa blogissaan, että julkisesti kiusaamista vastaan puhuvat missit heti tilaisuuden tullen kiusaavat ja painavat häntä alas.

- Ei hetkeäkään, kun misukat ovat puolustelemassa tai oikeastaan buustaamassa toinen toisiaan. Rosanna Kuljun kommentti ei nyt hetkeäkään hätkäytä, perinteen mukaan hän on siellä ensimmäisten joukossa nauramassa. Janna "en ole katkera ja olen päässyt asioiden yli" Hurmerinta kommentoi vain tylysti "hyi vittu". Kalonji ja Chafak kommentoimassa ja tykkääjien joukossa on useampi muu tuttu, Cheyenne kirjoittaa postauksessa.

Jannalle suorat sanat

Cheyenne keskittyy blogikirjoituksessaan parjaamaan runsaasti myös Jannaa, jonka liitto räppäri Junon kanssa päättyi, kun Junon salasuhde Cheyennen kanssa paljastui.

- Mikä tämä Jannan kommentti on? Nainen, joka väittää olevansa sujut asioiden kanssa ja päässyt elämässään eteenpäin. Alkukeväästä Janna pyysi, etten toisi hänen nimeään enää esille omasta aloitteesta, mutta nyt mulle kyllä riitti. Ensinnäkin olisin Jannana ihan helvetin kiitollinen siitä, että pääsi eroon miehestä, joka pettää, eikä kuuleman mukaan vain minun kanssa. Ensimmäisiä asioita, mitä Jon on mulle sanonut on se, ettei pystyisi olemaan yksiavioinen ja moniavioisuus on hänelle unelmaa. Janna, mitä teit tällaisen ihmisen kanssa? Etkö oikeasti vain tiennyt ja tuntenut miestäsi tarpeeksi hyvin? Teet itsestäsi tyhmän näköisen ja kommentointisi on lapsellista.

- Millä tapaa minä voin olla aviorikkoja ja syypää eroon, kun mies valehtelee ja vakuuttaa suhteen päättyneen? Pettäminen ei ole sinkun syy, vaan pettäjän. Tässäkin tapauksessa voin vilpittömästi sanoa, etten ole tahallani ukkomiehen kanssa pelehtinyt ja homma loppui heti kun sain tietää. Eikö olisi jo korkea aika päästä asian yli ja ilkeilyn sijaan kiittää minua. I did you a favor.

Nähtäväksi jää, vastaavatko naiset Cheyennen kärkkääseen palautteeseen.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!