fbq
Uutiset
06.06.2017 07:33
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
roope salminen ja minna turunen
Roope Salmiselta kipakka vastaus äitinsä Minna Turusen puheisiin Sara Siepistä: Inhottavaa!
Uutiset
06.06.2017 07:33
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Roope Salminen & Koirat -yhtye julkaisi viime syksynä Sinulle mutsi -nimisen kappaleen, joka käsittelee Roope Salmisen ja hänen äitinsä Minna Turusen suhdetta. Kappaleessa Roope laulaa, ettei ole nähnyt äitiään viiteen vuoteen ja toivoo tämän soittavan biisin kuultuaan.

Roope Salminen teki laulun syöksykierteeseen joutuneelle äidilleen: Vaikea aihe minulle!

Roope siis sanoo äitinsä hylänneen hänet, mutta Minna katsoo asian olevan toisinpäin. Väkivaltaisen parisuhteen romahduttama Minna hakeutui psykiatriseen hoitoon 2012 ja kertoo yrittäneensä tuolloin lähestyä Roope-poikaansa vuosien tauon jälkeen.

Roope Salmisen äiti Minna Turunen kertoo syyn 5 vuoden välirikkoon poikansa kanssa: Roope häpesi ja hylkäsi minut!

– Roopella oli Kolina-ryhmän kanssa keikkoja Lahdessa, ja tietenkin tungin itseni sinne joka kerta. Roope kuitenkin ilmoitti minulle eräänä iltana, ettei minun tarvitse enää tulla, koska nauran niin äänekkäästi. Ystäväni hämmästyivät. Tämän jälkeen emme nähneet vuosiin, Minna muistelee uudessa Seiskassa.

Pyörätuoliin hakattu Minna Turunen hauraana Seiskalle: Olen kokenut absurdia väkivaltaa!

Seiska tavoitti viime viikolla Roopen, joka kertoi näkemyksensä välirikon syistä.

– En haluaisi sanoa, että äitini on hylännyt minut. On vain ollut vaikeita aikoja eri syistä. On kovin ikävää, mitä erilaiset elämänvalinnat voivat ihmisille tehdä. Siinä ovat sitten läheisetkin aika vaikeassa paikassa.

Hän kiistää, että välit olisivat päättyneet siihen, että hän olisi ilmoittanut Minnalle tämän nauravan liian äänekkäästi.

– Tuo ei missään nimessä pidä paikkaansa.  Jos äiti puhuu tuollaisia, se tekee minut aika surulliseksi. Äidilläni on maailman ihanin nauru ja hän on aina ollut tervetullut keikoilleni.

– On ollut monenlaisia kohtaamisia, joista osa ollut toiveikkaita, mutta osa ikävämpiä. En halua kuitenkaan lähteä avaamaan oman äitini sen hetkistä tilaa.

Minna Turunen kirjoitti riipaisevan runon pojalleen Roope Salmiselle – ”Rakkaus on aina suurempi pelkoa”

"Asiat eivät aina ole kovin yksinkertaisia"

Minna myös kertoi, että yökyläily viime marraskuussa peruuntui, koska Roopen avopuoliso Sara Sieppi pelkäsi häntä.

– Ei pidä paikkaansa, että häntä olisi kukaan pelännyt. Pidän inhottavana, että hän haluaa Saraa tähän sotkea, Roope totesi.

– Asiat eivät ole aina kovin yksinkertaisia ihmisen kanssa, joka on syystä tai toisesta ajautunut tilanteeseen, jollaisessa äitini on. Pyydän lukijoita suhtautumaan terveellä tarkasteluhengellä äitini kertomuksiin.

Roope toivoo, ettei hänen perheasioitaan käsiteltäisi enää julkisuudessa.

– Näitä asioita kuuluu käydä läpi yksityisesti, eikä lehden kautta, hän sanoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »