Uutiset

Rikollispomo Raimo Anderssonin leskeä syytetään huumeliigan johtamisesta: Satu Anderssonille vaaditaan 10 vuotta linnaa!

05.09.2018 11:44

Keväällä henkirikoksen uhriksi joutuneen rikollispomo Raimo Anderssonin leskeä syytetään muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta.

Syyttäjä vaatii Satu Anderssonille kymmenen vuoden vankeutta. Syytteiden mukaan hän johti huumeliigaa, joka on levittänyt muun muassa amfetamiinia Suomeen.

Syytteiden mukaan Andersson on pitänyt hallussaan ainakin viisi kiloa amfetamiinia. Syyttäjän mukaan aineen pitoisuus on ollut niin vahvaa, että se on tarkoitettu levitykseen. 

Lue lisää: Ensin palkkamurhaaja Raimo Andersson tapettiin raa’asti kotiinsa, sitten poliisi vangitsi Sari-lesken: poliisi tutkii törkeää huumausainerikosta!

Anderssonin huumejuttuun liittyviä Subutex-tabletteja
Tutkinnan aikana poliisi takavarikoi muun muassa huomattavan määrän Subutex-tabletteja.

Anderssonin ja muiden syytettyjen kerrotaan myös jatkaneen ainetta entistä suuremmaksi määräksi amfetamiinia.

Amfetamiinin lisäksi Anderssonin hallusta on löytynyt 90 grammaa kokaiinia, 400 kappaletta Subutex-pillereitä ja 350 kappaletta MDMA-tabletteja.

Törkeän huumausainerikoksen lisäksi Anderssonia syytetään muun muassa amfetamiinista johtuneesta rattijuopumuksesta, ilman ajo-oikeutta ajamisesta ja väärän ajokortin esittämisestä poliisille.

Valvontakamerat paljastivat

Andersson jäi kiinni 27. huhtikuuta eli 13 päivää hänen miehensä Raimon henkirikoksen jälkeen. 

Myöhemmin, että poliisi pääsi ainakin osittain Anderssonin epäiltyjen huumerikosten jäljille henkirikostutkinnan yhteydessä. 

Lue myös: Rikollispomo Raimo Andersson tapettiin raa’asti kotiinsa - tappaja soitti Satu-leskelle kymmeniä kertoja ennen verityötä: ”Perheystävä tappoi mieheni!”

Lue myös: Raa’asti tapetun palkkamurhaaja Raimo Anderssonin leski avautuu miehensä hyytävästä kuolemasta – Seiska paikalla surmatalossa: ”Koti kuin teurastuksen jäljiltä

Poliisin valvontakamerakuvaa Satu Anderssonista
Esitutkinnan päätyttyä poliisi julkaisi valvontakamerakuvan, jossa Anderssonin sanotaan piilottavan huumeita kotitalonsa ympäristöön.

Poliisi tutkii muun muassa Anderssonin asunnon valvontakameranauhoja, joista löydettiin myös huumejuttuun lisänäyttöä.

Seiska haastatteli

Seiska kävi haastattelemassa Anderssonia vain reilu viikko hänen miehensä henkirikoksen jälkeen. 

Tuolloin rikollisjärjestö M.O.R.E.:n perustajajäseniin kuulunut nainen kertoi jättäneensä elämän lain nurjalla puolella. 

– Jos katsotaan asiaa rehellisesti, olen ollut itsekin ammattirikollinen lähes koko elämäni. En ole ollut vankilassa sitten vuoden 2003. Sitä ennen olin koko ajan jostakin kiinni, yhteensä ehkä 15 vuotta, Andersson kertoi.

Satu Andersson
Seiskan haastattelussa Satu Andersson esitteli muun muassa Raimo-miehestään maalattua taulua.

Hän kertoi Seiskalle hakeneensa rötöksistä jännitystä elämäänsä.

– Nykyään olen hakenut sitä muualta. Olen hypännyt laskuvarjolla ja käynyt sukeltamassa kaikki mahdolliset kortit. Minulla on ollut niin paljon tekemistä autokorjaamollani ja asunnollani, touhukas yrittäjä totesi.

Andersson myös paljasti Seiskalle eläneensä henkisesti raskaita aikoja. Ennen miehensä surmaa hän oli joutunut hautaamaan lyhyen ajan sisään sekä isänsä että äitinsä. 

Lue myös: Surmatun palkkamurhaajan Raimo Anderssonin Satu-leski tunnustaa: ”Olin itsekin ammattirikollinen!”

 

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto ja poliisi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!