Simon Elo petti vaimoaan.

Raskaana ollutta vaimoaan kokoomusnuoren kanssa pettänyt Simon Elo: En ajatellut poikaani!

25.06.2017 16:01

Seiskan saamien tietojen mukaan kohutun Sininen tulevaisuus -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo, 30, solmi joitakin vuosia sitten salasuhteen Kokoomusnuorten järjestöaktiivin kanssa.

Kohupoliitikko Simon Elo myöntää: Petin raskaana ollutta vaimoani kokoomusnuoren kanssa!

Simonin suhde kävi kuumana ainakin vielä pari vuotta sitten, kun Simonin Mia-vaimo odotti perheen esikoispoikaa. Seiskan lähteiden mukaan parin salasuhde oli julkinen salaisuus molempien puolueiden nuorissa, ja siitä on yritetty vaieta aivan näihin päiviin asti.

Tavoitimme Simon Elon, joka myönsi salasuhteen.

Perustelitte televisiossa uuden eduskuntaryhmän perustamista sillä, että voitte tulevaisuudessa katsoa 2-vuotiasta poikaanne silmiin. Miten voitte katsoa häntä silmiin, jos petätte hänen äitiään?

– Olemme asiaa sopineet. Olen katunut asiaa. Olemme olleet parisuhdeterapian tarpeessa, ja sitä kautta teen sovintoa. Se kuuluu minun maailmankatsomukseeni, että olen vajavainen ihminen ja sovinto on mahdollista. Uskon suomalaisten olevan kansaa, joka osaa antaa anteeksi.

– Kun sanoin tämän 2-vuotiaaseen liittyvän asian, en osannut ajatella sitä tästä näkökulmasta lainkaan. Se liittyi politiikkaan, siihen mihin suuntaan Perussuomalaiset ovat menossa, ja että jos siinä puolueessa toimisin seuraavien vuosien aikana, niin omatuntoni ei olisi puhdas.

– Elämä jatkuu, mutta kyllä tällainen jättää arpensa. Luulen kuitenkin, etten ole ainoa Suomessa, jolla on ollut parisuhteessa tällaisia haasteita. Tuen kaikin tavoin vaimoani ja jatkan elämää hänen kanssaan, Simon Elo päätti.

Jussi Halla-ahon salalapsikohu paisuu: Hilla-vaimo onnitteli lapsen äitiä tietämättömänä kaikesta!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!