Hyppää pääsisältöön
Jussi Halla-aho

Jussi Halla-ahon salalapsikohu paisuu: Hilla-vaimo onnitteli lapsen äitiä tietämättömänä kaikesta!

Suomen Kuvalehti uutisoi viime viikolla, että perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivällä kansanedustaja Jussi Halla-aholla, 46, on avioliiton ulkopuolinen taaperoikäinen lapsi helsinkiläisnaisen kanssa. Tieto asiasta levisi, koska lapsen äiti oli julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan lapsesta istumassa Jussin sylissä. Muiden medioiden tavoin Seiskakin tavoitti lapsen äidin, joka kertoi suhteensa Jussiin jatkuneen jo kahdeksan vuotta. Vielä viime viikolla nainen väitti suhteen jatkuvan yhä.

Jussin vaimo Hilla Halla-aho, 41, sai tietää salalapsesta muutamia kuukausia syntymän jälkeen. Tämä oli salalapsen äidille todellinen sokki.

Jussi ja Hilla Halla-aho
Jussi ja Hilla Halla-aho ovat olleet naimissa vuodesta 2002 asti.

– Jussi ja hänen vaimonsa ovat päättäneet, etteivät eroa ennen kuin heidän lapsensa ovat täysi-ikäisiä, salarakas kertoo Seiskalle.

Vaimo tapasi salalapsen?

Salasuhteesta tekee vielä härskimmän se, että Hilla Halla-aho ja Jussin salarakas ovat toistensa tuttuja. Seiskan tietojen mukaan Hilla tapasi salalapsen ennen kuin tiesi, että lapsen isä on todellisuudessa hänen miehensä. Seiskalle välitettiin myös kuvakaappaus salalapsen äidin Facebook-tililtä, jossa Hilla Halla-aho onnittelee naista lapsen syntymän johdosta joulukuussa 2015.

Siis mitä häh!? Onnea!!!, Hilla Halla-aho kirjoitti.

Niinpä!!! :) Kiitos!, salalapsen äiti vastasi.

Jussi ja Hilla Halla-aho menivät naimisiin vuonna 2002. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Tunnusti Facebookissa

Seiska ei tavoittanut Jussi Halla-ahoa kommentoimaan asiaa.  Facebook-sivuillaan Jussi Halla-aho kuitenkin myöntää olevansa lapsen isä ja kertoo pyytäneensä anteeksi niiltä, "joille asia kuuluu".

Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, joita en saa tekemättömiksi. Olen pyytänyt anteeksi niiltä, joille asia kuuluu, ja elänyt seurausten kanssa parhaan taitoni mukaan. Olen tunnustanut kyseisen lapsen ja huolehtinut muista asiaan kuuluvista velvoitteista, Jussi kirjoittaa.

Moraaliselta kannalta tapahtuneessa ei ole mitään selittelemistä eikä puolustelemista. Toisaalta asian tulo julkisuuteen on kiusallisinta niille, jotka ovat tilanteeseen syyttömiä. Näistä ja toisen osapuolen olosuhteisiin liittyvistä syistä olen päättänyt olla ruokkimatta aiheen julkista puintia, enkä kommentoi asiaa tämän enempää, hän lisää.
 


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!