Räppärikaunottaren kanssa treenannut River Viiperi äkkäsi paparazzin – kohumalli jahtasi kuvaajaa!

Uutiset | 19.05.2020 06:37

Naisystävänsä pahoinpitelystä epäilty River Viiperi ilmestyi toissa viikolla tumman kaunottaren kanssa Espoon Bodom-järven liikuntapaikalle jumppaamaan.

Silminnäkijät aprikoivat, että mallikomistus olisi löytänyt uuden tyttöystävän, mutta daami paljastui Riverin Luna-siskoksi.

Lue myös: Riimittelee ryhmäseksistä ja puolustaa prostituoituja! Pahoinpitelykohussa ryvettyneen River Viiperin sisko on kuvankaunis räppäri – paparazzikuvat Seiskassa!

Kaksikko veti vauhdikkaan treenin, jossa pääosaa kuitenkin näytteli älypuhelin. Riverin kuntosalikäynnistä valtaosa kului siihen, kun hän näpsi itsestään kuvia ja filmasi videoita siskostaan.

Luna kasvatti rintalihaksiaan. River taltioi tilanteen kameran muistikortille.
Luna kasvatti rintalihaksiaan. River taltioi tilanteen kameran muistikortille.

 

Ulkotreenipaikalta lähtiessään River äkkäsi paparazzin kuvaavan heitä. Hän lähti juoksemaan älypuhelin kädessään paparazzia kohti, joka päätti nostaa kytkintä, sillä kamppailulajeja harrastavalla Riverillä on tunnetusti hieman tulinen temperamentti.

Lue myös: Paparazzi iski! Kohumalli River Viiperi jumppasi rääväsuisen räppärikaunottaren kanssa – älypuhelimella pääosa treenisessiossa!

River ja Luna äkkäsivät paparazzin. Pian kuvan ottamisen jälkeen temperamenttinen River säntäsi valokuvaajan perään.
River ja Luna äkkäsivät paparazzin. Pian kuvan ottamisen jälkeen temperamenttinen River säntäsi valokuvaajan perään.

Luna on räppäri

Luna on reggaetonia levyttävä rääväsuinen räppäri, joka laulaa muun muassa siitä, kuinka haluaisi harrastaa seksiä viiden miehen kanssa.

Luna on puolustanut prostituoituja kuvailemalla, kuinka se on maailman vanhin ammatti, ja jossa ”nainen nauttii työstään". Hän on myös tunnettu feministi.

 

Kohu Espanjassa

Seiska uutisoi huhtikuun lopussa ensimmäisenä suomalaismediana valtavasta kohusta, joka velloo yhä villinä Espanjassa.

Suomalaisnäyttelijä Riitta Viiperin poikaa River Viiperiä epäillään espanjalaisen mallityttöystävänsä Jessica Goicoechean, 24, pahoinpitelystä.

Lue myös: Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

Barcelonalainen Jessica ja Ibizalla syntynyt River ovat Espanjassa todellisia superjulkkiksia, jotka nauttivat valtaisaa suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Selkkauksen jälkeen Jessican jäi nuolemaan haavojaan kotiinsa, mutta River pakeni Suomeen.

Teksti:Panu Hörkkö ja Eetu Ampuja
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!