Uutiset

Riimittelee ryhmäseksistä ja puolustaa prostituoituja! Pahoinpitelykohussa ryvettyneen River Viiperin sisko on kuvankaunis räppäri – paparazzikuvat Seiskassa!

15.05.2020 07:36

Espanjan-kohuaan Suomeen paennut River Viiperi, 28, on jäänyt tänne koronajumiin.

Viime viikolla River ilmestyi tumman kaunottaren kanssa Espoon Bodom-järven liikuntapaikalle jumppaamaan. Silminnäkijät aprikoivat, että mallikomistus olisi löytänyt uuden tyttöystävän, mutta daami paljastui Riverin Luna-siskoksi.

Lue myös: Tässä on River Viiperin piilopirtti! Pahoinpitelystä epäilty kohumalli asuu Riitta-äitinsä luona Espoon perukoilla!

 

Luna on räppäri

Riverin Luna-sisko on jäänyt suomalaiselle yleisölle veljensä varjoon, mutta kaunotar on myös julkisuuden henkilö. Luna on reggaetonia levyttävä rääväsuinen räppäri, joka laulaa muun muassa siitä, kuinka haluaisi harrastaa seksiä viiden miehen kanssa.

Luna on puolustanut prostituoituja kuvailemalla, kuinka se on maailman vanhin ammatti, ja jossa ”nainen nauttii työstään". Hän on myös tunnettu feministi.

Lue myös: Takavuosien mallikaunotar kuskasi Suomeen paennutta River Viiperiä tuliterällä citymaasturilla – kuvat!

Luna tunnetaan rohkeista räpäytyksistään.
Luna tunnetaan rohkeista räpäytyksistään.

Kohu Espanjassa

Seiska uutisoi huhtikuun lopussa ensimmäisenä suomalaismediana valtavasta kohusta, joka velloo yhä villinä Espanjassa.

Suomalaisnäyttelijä Riitta Viiperin poikaa River Viiperiä epäillään espanjalaisen mallityttöystävänsä Jessica Goicoechean, 24, pahoinpitelystä.

Lue myös: Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

Barcelonalainen Jessica ja Ibizalla syntynyt River ovat Espanjassa todellisia superjulkkiksia, jotka nauttivat valtaisaa suosiota myös sosiaalisessa mediassa. 

Selkkauksen jälkeen Jessican jäi nuolemaan haavojaan kotiinsa, mutta River pakeni Suomeen.

Katso kuvat Riverin ja Lunan treenisessiosta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö ja Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!