Paparazzi iski! Kohumalli River Viiperi jumppasi rääväsuisen räppärikaunottaren kanssa – älypuhelimella pääosa treenisessiossa!

Uutiset | 17.05.2020 11:12

Espanjan-kohuaan Suomeen paennut River Viiperi, 28, ilmestyi viime viikolla tumman kaunottaren kanssa Espoon Bodom-järven liikuntapaikalle jumppaamaan. Silminnäkijät aprikoivat, että mallikomistus olisi löytänyt uuden tyttöystävän, mutta daami paljastui Riverin Luna-siskoksi.

Kaksikko veti vauhdikkaan treenin, jossa pääosaa kuitenkin näytteli älypuhelin. Riverin kuntosalikäynnistä valtaosa kului siihen, kun hän näpsi itsestään kuvia ja filmasi videoita siskostaan.

Lue myös: Riimittelee ryhmäseksistä ja puolustaa prostituoituja! Pahoinpitelykohussa ryvettyneen River Viiperin sisko on kuvankaunis räppäri – paparazzikuvat Seiskassa!

River käytti valtaosan treeniajastaan omien kasvojensa kuvaamiseen.
River käytti valtaosan treeniajastaan omien kasvojensa kuvaamiseen.

Luna on räppäri

River on Suomessa ollessaan tappanut aikaa roikkumalla sosiaalisessa mediassa. Hänellä on yli 600 000 Instagram-seuraajaa, joille hän on tarjoillut kokkausvinkkejä, jumppavideoita ja söpöjä selfieitä.

Riverin Luna-sisko on jäänyt suomalaiselle yleisölle veljensä varjoon, mutta kaunotar on myös julkisuuden henkilö. Luna on reggaetonia levyttävä rääväsuinen räppäri, joka laulaa muun muassa siitä, kuinka haluaisi harrastaa seksiä viiden miehen kanssa.

Luna on puolustanut prostituoituja kuvailemalla, kuinka se on maailman vanhin ammatti, ja jossa ”nainen nauttii työstään". Hän on myös tunnettu feministi.

Lue myös: Tässä on River Viiperin piilopirtti! Pahoinpitelystä epäilty kohumalli asuu Riitta-äitinsä luona Espoon perukoilla!

Luna kasvatti rintalihaksiaan. River taltioi tilanteen kameran muistikortille.
Luna kasvatti rintalihaksiaan. River taltioi tilanteen kameran muistikortille.

Kohu Espanjassa

Seiska uutisoi huhtikuun lopussa ensimmäisenä suomalaismediana valtavasta kohusta, joka velloo yhä villinä Espanjassa.

Suomalaisnäyttelijä Riitta Viiperin poikaa River Viiperiä epäillään espanjalaisen mallityttöystävänsä Jessica Goicoechean, 24, pahoinpitelystä.

Lue myös: Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

Barcelonalainen Jessica ja Ibizalla syntynyt River ovat Espanjassa todellisia superjulkkiksia, jotka nauttivat valtaisaa suosiota myös sosiaalisessa mediassa. 

Selkkauksen jälkeen Jessican jäi nuolemaan haavojaan kotiinsa, mutta River pakeni Suomeen.

Seiskan paparazzit selvittivät viime viikolla, että River asuu yhä äitinsä luona Espoossa. Komistus olisi tosin jo saattanut muuten vaihtaa maisemaa, mutta koronaviruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset pitävät miestä koleassa pohjolassa.

 

 

Teksti:Panu Hörkkö ja Eetu Ampuja
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!