Raju risteily takana, nyt puhuu Matti Nykänen – muisti meni täysin: ”Silloin kun biletetään, ei mistään teelusikasta juoda!”

Uutiset | 21.11.2017 09:11

Seiska uutisoi Matti Nykäsen, 54, seikkailuista pikkujouluristeilyllä, jossa Matti riitautui vaimonsa kanssa ja joutui turvautumaan saattajien apuun päästäkseen hotelliin.

Lue lisää: Voi ei! Matti Nykänen ryyppäsi itsensä pyörätuoliin pikkujouluristeilyllä – karu kuva satamasta!

Lue lisää: Matti Nykäsen ja Pia-vaimon risteilystä tuli katastrofi: raju känniriita laivalla ja yö eri hyteissä – Pia jätti kännisen Matin satamaan!

Lue lisää: Näin Matti Nykäsen raisu känniristeily eteni: Drinksuja heti aamulla, hukkasi sormuksensa - turvamiehet kantoivat kahdesti hyttiin!

Lue lisää: Karut kuvat: Matti Nykänen saapui risteilyltä Suomeen heikossa kunnossa – työnnettiin laivalta pyörätuolissa, kaatui hotellin portaisiin!

Seiska tavoitti Matin seuraavana maanantaiaamuna saunanlämmityspuuhista kotoaan Joutsenosta.

– Perhana, en tiedä yhtään, mitä perjantaina tapahtui. Tällä kertaa ei lähtenyt lapasesta, vaan lähti jalat alta. Pia-rakas oli vihainen, mutta ei ole enää.

Taisit Matti ottaa nyt muutaman drinkin liikaa?

– Silloin kun biletetään, ei mistään teelusikasta juoda, vaan kauhasta. Meikäläinen ei rinkseleitä yleensä juo, ja kun niitä ihmiset tarjosivat, muisti meni. Oikein hirvittää.

– Olen toista kuukautta treenannut ja ollut pienellä ruokavaliolla. Seitsemän kiloa on pudonnut kuukaudessa. Johtuuko se sitten siitä vai onko joku laittanut nappeja juomaani, Matti pohti.

Pääsit kuitenkin turvallisesti hotelliin, kun saatoin sinut.

– En olisi päässyt laivasta pois ilman pyörätuolia. Kiitoksia vielä sinulle, että pääsin hotelliin. Hyvä, että toimittajankin laivareissussa on ollut vähän menoa ja meininkiä. Perhana, ensi kerran olet koko ajan vieressä ja sanot, että nyt Matti et juo, Matti nauraa.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!