Näin Matti Nykäsen raisu känniristeily eteni: Drinksuja heti aamulla, hukkasi sormuksensa - turvamiehet kantoivat kahdesti hyttiin!

Uutiset | 19.11.2017 08:02

Mäkikotka Matti Nykäsellä, 54, meni lujaa Seiskan pikkujouluristeilyllä. Yön aikana hän muun muassa ajautui riitaan Pia-vaimonsa kanssa.

Lue lisää: Voi ei! Matti Nykänen ryyppäsi itsensä pyörätuoliin pikkujouluristeilyllä – karu kuva satamasta!

Lue lisää: Matti Nykäsen ja Pia-vaimon risteilystä tuli katastrofi: raju känniriita laivalla ja yö eri hyteissä – Pia jätti kännisen Matin satamaan!

Seuraavana päivänä Matti heräsi normaaliin tapaansa kukonlaulun aikaan ja lähti yksin seikkailemaan laivan käytäville. Hän löysi pian seuraa muista risteilijöistä, jotka tarjosivat mäkisankarille drinksuja toisen perään.

– Matti esitteli vasenta nimetöntään, jossa ei ollut sormusta. Mäkikotkalta iski tarinaa kovaan tahtiin, risteilijät kertovat.

Kannettiin kahdesti hyttiin

Perjantaina ennen puolta päivää turvamiehiä tarvittiin enemmän kuin koskaan. Normaalisti mäkikotka nauttii olutta, mutta drinkit olivat tehneet tepposet, ja Matilta meni jalat alta. Turvamiehet kirjaimellisesti kantoivat mäkikotkan hyttiin nukkumaan.

Vauhdikkaalla tuulella ollut Masa ei nukkunut kuin parin tunnin kauneusunet ja suuntasi jälleen seikkailuihin. Pienen etsinnän jälkeen Matti löytyi Hunks-tanssijoiden hytistä nauttimassa viinaa – turvamiehillä oli jälleen kantotöitä.

Kun laiva saapui takaisin Helsinkiin, Matti tuotiin pyörätuolilla viimeisten joukossa terminaaliin.

Lue lisää Matti Nykäsen seikkailuista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!